Skip to main content
  • 20.06.2024.

Paolo Barbato će servirati house ritmove na Imperium Brunchu u povijesnoj tvrđavi Sokolac

Nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine, stari grad Sokolac po četvrti put postaje domaćin Imperium Bruncha.

Piše: 

U subotu 29. lipnja, jedan od najočuvanijih starih gradova na našim prostorima još jednom postaje plesni podij. Stari grad Sokolac, točnije sama tvrđava na vrhu brda je poprište četvrtog izdanja Imperium Bruncha kojeg predvode talijanski house majstor Paolo Barbato te splitski reper Krešo Bengalka. Uz njih na tvrđavi Sokolac će još nastupiti i Inis, Desh, Moshpit te Irfan F b2b Herrer

Paolo Barbato je talijanski house majstor s glazbenim stažom dužim od četvrt stoljeća. Glazbu živi i diše od 80-ih godina prošlog stoljeća, a gotovo 12 godina je držao važni dućan ploča koji je opskrbljivao sjever Italije, Sloveniju, Hrvatsku i ostatak regije. Od trenutka u 2002. kada se u potpunosti prepustio DJ-ingu i produkciji, osim što je ostavio veliki trag u talijanskoj povijesti elektroničke glazbe, svoj veliki obol je dao i na našim prostorima kao rezident legendarne Ambasade Gavioli.

Uz legendarnog talijanskog house majstor na Imperium Brunchu nastupa i splitski prvak “tvrdog rap đira” Krešo Bengalka. Postavu četvrtog izdanja Imperium Bruncha zaključuju bosanskohercegovačke DJ snage Inis, Desh, Moshpit, Irfan F b2b Herrer.

Organizatori će osigurati besplatni prijevoz iz centra Bihaća do tvrđave i nazad. Za one koji žele ići pješke postoji predivna trim staza koja vodi do mjesta događaja. Dok za one koji dolaze s autima, osiguran je pristupačan parking neposredno prije tvrđave.

Ulaznice su dostupne kroz sustav kupikartu.ba.

FB EVENT: Imperium Brunch IV / Paolo Barbato & Krešo Bengalka @ Old town Sokolac

sonus 2
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.