Skip to main content
  • 16.12.2009.

Papaya Day & Night Summer Festival 2010

Poznato je kako su HR festivali osvojili mnoge nagrade ove godine za svoj doprinos na sceni. Papaya je definitivno kandidat da i dogodine okupi desetke tisuća clubbera na svojim ljetnim klupskim i festivalskim zabavama. Nešto prije ulaska u 2010.g. objavljeni su headlineri za početak ljeta 2010.g.

Piše: 

Osim projekta pod imenom Get Exited kojim će se promovirati čitava regija od Novog Sada preko Zrća i Duborvnika, sezona na Papayi će započeti nešto ranije, točnije početkom srpnja, Day & Night festival ugostit će eminentna imena elektronske scene.

Otvara ga 14. srpnja vodeći (po DJ Magu) glazbenik Armin Van Buuren . 16. srpnja dolazi još jedan super trance DJ iz Nizozemske – Ferry Corsten, a dominaciju nizozemske glazbe na ovom događaju potvrđuje i dovođenje Funkermana koji svira 17. srpnja. Ulaznice možete osigurati od 4. siječnja u pretprodaji po cijeni od 25 Eura.

Ne zaboravite na Dream, veliki događaj koji Papaya sprema 15. svibnja u Areni Zagreb na 4 plesna podija.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.