Skip to main content
  • 9.05.2008.

Papaya MotoMusic Vol.4

Na ovogodišnjoj kompilaciji Papaya Motomusic Vol.4 nalaze se dvije ekskluzivne suradnje: Suradnja s Barbarom Tucker – divom svjetske klupske scene, te Freemasonsima , trenutno najvećim svjetskim remikserima koji suraduju s vodećim zvijezdama kao što su: Beyonce, Shakira, Kelly itd. Urbani Zvuk (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay) ovih dana su potpisali exluzivni ugovor, te napravili pjesmu I FOUND A PLACE  sa Babarom Tucker – kraljicom klubske scene, megapopularnom vokalisticom koja je već godinama prisutna na vrhovima svjetskih top lista.

Piše: 

 
PLAYONE feat. BARBARA TUCKER: «I found a place»

Barbara kao soul vokalistica, autorica, tekstopisac itd, rođena u New Yorku radila je sa Wyclef Jeanom, George Clintonom, Dave Stewardom, Pet Shop Boysima, Deee-lite-om, Shannon, C&C Music Factory, Soul System, Jay Williamsom, i drugim velikim glazbenim zvijezdama.Također je kao vokal gostovala svjetskim top producentima, David Guetta, Tommy Musto, Little Louie Vega ,Danny Tenaglia, Eric Morillo, Full Force, DJ Pierre… Nemoguće je ne spomenuti njezin megahit single Preciouss Love koji je prije par godina apsolutno harao svjetskom klubskom scenom. Svojim uspjehom, top vokalom, kombinacijom soula i house-a obilježila je klubsku scenu kao i dobila nadimak kraljica house-a. Rame uz rame sa Mary Jay Blidge, Aretom Franklin, Jozelyn Brown, Anitom Baker idr predstavlja kremu najpopularnijih i najkvalitetnijih svjetskih volkalistica.

Dakle matični band spomenutog producentskog dvojca, pod imenom "PLAYONE" u ovom slučaju feat.Barbara Tucker, sa novim singlom će posredstvom Motorole i Papaye imati promociju na već popularnoj kompilaciji Papaya Day&NightMotoMusic Vol.4, te će PlayOne zajedno sa Babarom Tucker koncertno promovirati singl na Papaya Day&NightMotoMusic festivalu 17.7.2008. Uz Play One ove godine će u Papayi gostovati i apsultna krema svjetske klubske scene DJ Tiesto, Freemasonsi, Sandy Rivera vs Tom Novy, tako da će ove godine Papaya biti svjetska hit destinacija.

zbirljiva B.Tucker osim što pjeva hit singl „I found a place" surađivala je i kao autorica teksta i koautorica glazbe napisavši stihove inspirirana Papayom.

„I FOUND A PLACE WHERE MY SPIRIT IS FREE

I FOUND A PLACE WHERE I CAN BE ME"

Singl „I found a place" i ovi stihovi koji će zasigurno obilježiti nadolazeće ljeto i postati himnom kluba Papaya na Zrću rezultat su suradnje house dive Barbare Tucker i više puta nagrađivanog producentskog dvojca DJ Fresh Jaya i Darka Juranovića D'knocka, osnivača i vlasnika izdavačke kuće Urbani zvuk, koji su ovim singlom potvrdili svoju afirmaciju na inozemnoj sceni,bilo kao izvođači(PLAYONE),bilo kao priznati glabeni producenti koji u ovom trenutku ulaze u sam vrh svjetske glazbene produkcije.S obzirom da su intenzivni pregovori da se spomenuta stvar remixira od strane megapopularnih Freemasonsa koji su se proslavili remixevima za Beyonce ,očito je da će singl  harati svim inozemnim top listama. Ta ekskluzivna suradnja okrunit će se zajedničkim video spotom u svrhu svjetske promocije singla.  

„Stihovi u potpunosti opisuju duh i atmosferu Papaye, to je vibra koja vam daje krila!", kaže Barbara i dodaje: „Dođite i osjetite slobodu!"

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.