Skip to main content
  • 10.02.2011.

Papaya potvrdila Armin Van Buuren 8.7, Gareth Emery 4.8.

Zvijezda DJ Mag-ovog izbora najboljih svjetskih glazbenika, Armin Van Buuren iz Nizozemske po treći put dolazi u Hrvatsku.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


Ponovit će svoj ekskluzivni nastup u Papayi na Zrću treću sezonu zaredom gdje dolazi opet kao svjetski broj jedan po izboru ovog magazina.

34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Kada bi krenuli brojat sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko mjeseci da nacrtamo čitavu mapu. Armin je jedina persona u svijetu „dance scene“ koja već četvrti put sjedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazit ćemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo posljednje remek djelo, album „MIRAGE“ očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu- ARMADA. Ovog ljeta Armin će postat ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi bit će mu jedan od rijetkih ovog ljeta.

U međuvremenu još jedno trance ime, Gareth Emery je potvrdio nastup za 4. kolovoza u Papayi.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.