Skip to main content
  • Papaya Club
  • 22.07.2012.

Policija kaznila Armin van Buurena na Zrću

Jedan od najpoznatijih nizozemskih glazbenika Armin Van Buuren uhvaćen je bez radne dozvole prilikom nastupa u Papaya klubu na Zrću.

Naslovna foto

Papaya Club

Zaista se nismo nadali da će netko kazniti jednog od najnagrađivanijih i najpoznatijih DJ na svijetu Armin Van Buurena zbog toga što ne posjeduje radnu dozvolu, a još manje da će se to dogoditi tijekom njegovog nastupa 20. srpnja na Zrću. Ili se baš takve stvari i mogu dogoditi upravo kod nas?!

Kako stoji u policijskom priopćenju, prije dva dana, 20. srpnja tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Novalja, u jednoj diskoteci vlasništvo pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, u obavljanju glazbeno scenskog nastupa u svojstvu DJ-a zatekli 35-godišnjeg državljana Nizozemske, koji je te poslove obavljao bez radne ili poslovne dozvole.

Pravnoj osobi i odgovorenoj osobi koja ga je zaposlila, kao i nizozemskom državljaninu izdani su obvezni prekršajni nalozi.

Još uvijek smo pomalo zatečeni kako Hrvatska pravna država ipak funkcionira, a Armin će od sada nositi radnu dozvolu, Hrvatska policija pobrinula se da izvuče pouku.

Fotogalerija: Armin Van Buuren i Nicky Romero 19.07.2012.

Izvor: Jutarnji.hr

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.