Skip to main content
  • 12.09.2024.

Pored Mostara, Road! sprema party u tajanstvenom podrumu kod izvora rijeke Bune

“Nakon turbulentnog ljeta, vrijeme je za povratak dubinama clubbinga” poručuju iz Road! ekipe.

Piše: 

U petak 13. rujna, klupski program i kolektiv Road! se vraća u Mostar, točnije u mjesto Blagaj gdje se skriva tajanstveni “Underground Basement” kod izvora rijeke Bune.

Povodom početka nove klupske sezone, Road! tako još jednom poziva svoje dobro poznate goste i prijatelje – Volpea i Peru Fullhousea u ulozi Skeptika, dok će lokalnu podršku pružiti Beko i Studa.

S više od desetljeća iskustva za DJ pultom, Volpe je postao cijenjena figura na sceni. Njegovo glazbeno putovanje dovelo ga je od živahne scene Buenos Airesa do pulsirajućeg srca Berlina. Njegove produkcije na cijenjenim etiketama poput Frenzy, Sungate i Mitsubasa istražuju subžanrove kao što su dub, detroit, deep, tribal i hardgroove, pružajući harmonijsku mješavinu energije i emocija.

Pero Fullhouse je nezaobilazni faktor razvoja Hrvatske, ali i regionalne elektroničke scene. Na sceni je aktivan već tri desetljeća, u raznim ulogama – od one za pultom preko promotorske i organizacijske pa sve do vođenja etikete. Pero u Blagaj stiže pod svojim pseudonimom Skeptik kojeg je pokrenuo 2016. godine kako bi predstavio svoju mračniju i nešto više eksperimentalnu stranu.

Beko je jedan od osnivača Road! kolektiva i kluspke večeri te rezident Moondance festivala. Opisujući sebe kao neovisnog o žanrovima, Bekoovi setovi su beskompromisni i autentični, favorizirajući tamni i sirovi techno. Studa je od rane dobi povezan s očaravajućim svijetom vinilnih ploča. S 10 godina je započeo svoje putovanje marljivo savladavajući gitaru, bas-gitaru i bubnjeve, samo da bi u 2021. njegovo srce pronašlo je utjehu u dubinama underground scene, i od tog trenutka, započeo je uzbudljivo glazbeno putovanje u svijetu elektroničke glazbe.

Ulaz na vratima iznosi 20KM.

FB EVENT: Road! #012 w/ Volpe, Skeptik aka Pero Fullhouse

pvd desk
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.