Skip to main content
  • 9.04.2011.

Poslušajte nove singlove: Arnaud Rebotini, Erick Morillo, Depeche Mode

Ovaj tjedan sakupili smo šest novih zanimljivih radova inozemnih autora te ih puštamo na preslušavanje. Jedan od glavnih članova skupine Blackstrobe donosi nam svoj novi single prožet industrial electro zvukovima.

Piše: 

Naslovna foto

Erick Morillo

Ovo je premijerno izdanje Arnaud Rebotinia za nedavno oformljenu Blackstrobe etiketu a EP "Personal Dictator" izlazi 11. travnja, nakon čega dolazi i sutdijski album "Someone Gave Me Religion", 23. svibnja.
{youtube}XXVcP1lifwE{/youtube}

David Vendetta – Sylvia
Francuski DJ, producent i remixer David Vendetta poznat je po svojoj uskoj suradnji s Roger Sanchezom, Antoine Clamaranom i Tarom Mc Donald. Njegovi najpoznatiji radovi su "Hold That Sucker Down" i "Bleeding Heart" s Rachel Star. U prilogu poslušajte novi single "Sylvia".
{soundcloud}https://soundcloud.com/djdavidvendetta/extrait-david-vendetta-sylvia{/soundcloud}

Erick Morillo & Rachael Starr – We Are The Night
Američki producent, porijeklom iz Kolumbije donosi još jedan izuzetan vokalni single a predstavio ga je za vrijeme nedavnog nastupa u Miamiu. I on surađuje s pjevačicom Rachel Starr. Ovo je još jedna u nizu klasičnih produkcija, "dancefloor bomba" s vokalima. Ispod toga slušamo i uradak  "Pa Ra Ra " s Harry Choo Choo Romerom objavljen 29. ožujka.
{youtube}s5NS_rhJJI0{/youtube}

{soundcloud}https://soundcloud.com/subliminal-records/bam19-pararashake{/soundcloud}

Ron Carroll
{soundcloud}https://soundcloud.com/dancastro/live-on-pete-tongs-radio-1{/soundcloud}

Funkerman
{soundcloud}https://soundcloud.com/funkerman/funkerman-la-sirena{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/funkerman/funkerman-smoking-blue{/soundcloud}

Alex Metric remixira Depeche Mode
Ne tako davno smo pisali o novom remix albumu Depeche Modea "Remixes 2: 81-11", koji dolazi 6. lipnja na Mute Recordsu. Danas predstavljamo jedan od remixa koji će se naći na tom izdanju a radio ga je Alex Metric obradivši pjesmu "Personal Jesus".

Personal Jesus (Alex Metric Remix) by dmremixes8111

 
pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.