Skip to main content
  • carl cox
  • 15.05.2012.

Potvrđen line up Coxove sezone u Spaceu

S Coxom na čelu, 11-u godinu za redom s novim programom The Revolution Recruits, velikim zvijezdama i novim imenima otvara se još jedna sezona na Ibizi.

Piše: 

Naslovna foto

carl cox

Objavljen je detaljan line up za legedarni Space koji je spreman za novu dekadu u kojoj je cilj dovest nove ljude u klub, nove DJ-e i nove clubbere. Coxu će se u ovoj sezoni na Ibizi tako pridružiti rezidenti Umek i Nic Fanciulli, a svaki utorak od 3. lipnja do 18. rujna nastupat će Fatboy Slim, John Digweed, Dubfire, Green Velvet, Josh Wink,  Marco Bailey, Heidi, Ben Sims, Just Be (Bushwacka!), Guy J, Pan-Pot, DJ Antz, Pleasurekraft, Deetron, Laurent Garnier, Loco Dice, Monika Kruse, Nicole Moudaber i mnogi drugi.

{youtube}f9C-5fkIKUI{/youtube}

The Revolution Recruits uz poznata imena uključuje nove talente, jer Cox od ove godine nudi neafirmiranim DJ-ima da se prijave na The Revolution Recruits DJ Contest, na kojem pravo prijave ima svatko tko uploada svoj 30 -minutni set ili miks preko Mixclouda koje nakon toga bira Carl i njegov Safehouse Management. Prilika je jedinstvena i pomalo nevjerojatno, a prijaviti se još uvijek stignete.
 

 

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.