Skip to main content
  • 16.10.2009.

Poznati datumi za Exit 2010 + nagradna igra

Exit 10 bit će održan od 8. do 11. srpnja 2010. godine, kao i uvijek do sada na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Ne opuštajte se previše jer nas prve najave izvođača, natječaj za nastup na Exitu, razni načini da se uključite, kao i početak prodaje ulaznica očekuju vrlo brzo.

Piše: 

Trenutno je u toku veliko spremanje, a vi već sada možete da nam pomognete tako što ćete se uključiti u anketu ili tako što ćete na Exit youtube kanalu postaviti snimke sa prethodnih izdanja Exit festivala. Video klip koji ste napravili na bilo kom od deset izdanja Exit festivala možete (ako već niste), do kraja listopada okačiti na Youtube.com i možda postati jedan od dva dobitnika ulaznica za Exit 2010.

Sve što treba da napravite je da materijal koji ste vi snimili na nekom izdanju Exita okačite na naš Youtube kanal i da nas obavjestite o tome. Na Youtube već se nalazi puno dobrih snimaka sa festivala koji su isto u igri, tako da bez obzira na to koliko dugo je vaš materijal već na Youtube pozivamo vas da se uključite. Natječaj će u potpunosti biti postavljen i funkcionirati u okvirima Youtube.com. Potrebno je da se registrirate na site, postavite vaš clip i da nam na samom Youtube sajtu pošaljete privatnu poruku sa linkom ka vašem video snimku (url videa) zajedno sa vašom e-mail adresom. Kliknite ovdje za link ka našem Youtube kanalu na kojem ćete pronaći "Send Message".

Piše: www.clubbing.rs

Osim kvaliteta napravljenog snimka, pri odabiru najboljih klipova važan može biti i broj snimaka koje ste postavili, originalnost sadržaja, interesantan detalj, zanimljiv izmontiran "prilog" od nekoliko različitih nastupa. Bez obzira da li ste amater ili profesionalac, da li ste Exit momenat uhvatili kamerom ili mobilnim telefonom, na Tvrđavi ili u Exitovom kampu. uljučite se i možete postati jedan od prvih, sigurnih posjetitelja slijedećeg Exit festivala!

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.
fscope umek
Amapiano je rođen na ulicama Južnoafričke Republike u gradovima kao što su Soweto, Alexandra i Victoria – koji imaju bogatu povijest rasne nepravde, pobuna, duhovnosti, radosti i južnoafričkog ponosa, a sve to utjelovljeno je u zvuku ovog žanra.