Skip to main content
  • 15.10.2024.

Predstavnici Fckng Serious etikete – Ann Clue i Julian Wassermann stižu u Boogaloo

Nakon otvorenja klupske sezone na dva floora, ljubitelje elektroničke glazbe u klubu Boogaloo čeka nova techno poslastica.

Piše: 

U petak, 18. listopada zagrebački Boogaloo ugostit će dvoje predstavnika Fckng Serious etikete Borisa Brejche, koji će rasplesati publiku do ranih jutarnjih sati, a to su Ann Clue i Julian Wassermann, uz koje će još svirati Phoenix Movement i Shipe.

Prisutna od samog osnivanja Fckng Serious labela 2015., Ann Clue dio je ekipe. Poznata po svom energičnom i beskompromisnom stilu, svojim setovima koji obiluju snažnim bass linijama, hipnotičkim ritmovima i mračnim melodijama, Clue je prava sila za deckovima te osvaja publiku diljem svijeta. Jedinstvenu atmosferu koju Clue stvara na plesnom podiju donosi ravno na nastup u Boogaloo klub i vodi vas na pravo putovanje kroz mračnu i emotivnu stranu techna. Kao bliska suradnica Borisa Brejche i suosnivačica etikete Fckng Serious, Ann Clue je postala sinonim za mračne, intenzivne setove koji hipnotiziraju publiku od prvog do zadnjeg beata.

Sa svojim prepoznatljivim zvukom koji spaja melodične elemente s dubokim i progresivnim techno ritmovima, Julian Wassermann osvojio je srca mnogih ljubitelja elektronske glazbe. Njegovi setovi savršena su mješavina energije i emocije, idealni za one koji traže nezaboravno iskustvo na plesnom podiju, a njegova glazba prenosi duboku emocionalnu rezonancu, dok istovremeno pulsira snažnim ritmovima koji drže energiju na plesnom podiju neprekidnom. Julian je redovito prisutan na line-upovima prestižnih festivala i klubova, a njegova se produkcija redovito pojavljuje na vrhu techno ljestvica. Njegov set u Boogaloou bit će prava glazbena avantura koja će vas odvesti na putovanje kroz različite dimenzije techna.

Phoenix Movement ime je za koje ste čuli samo ako se dublje zavirili u opus elektroničke glazbe. Ovaj bugarski DJ i producent polako osvaja scenu sa svojim hipnotičkim setovima te trakama koje izlaze na njegovoj Enter Audio etiketi, kao i kod Umeka na 1605. Postavu novog Future Scope tanzanja zaključuje tko drugi, nego Shipe.

Iz Future Scopea poručuju kako u Boogaloou pripremaju spektakularnu produkciju s vrhunskim sound systemom koji će “osigurati da svaki beat dopre do vaše duše“, dok će impresivna rasvjeta i vizualni efekti “stvoriti ambijent koji će vas potpuno obuzeti i preuzeti.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope x Fckng Serious w. Ann Clue, Julian Wassermann, Pheonix Movement [18.10.2024.]

kruder web
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.