Skip to main content
  • 25.09.2024.

Predstavnik talijanske škole melodic techna – Lehar stiže na One Drop Music u Petom Kupeu

Sprema se prvi u nizu One Drop Music party sezone uz pravog predstavnika talijanske škole techna.

Piše: 

Po prvi puta u Hrvatskoj, One Drop Music dovodi Lehara koji će se u petak 4. listopada se naći za pultom zagrebačkog Petog Kupea. Uz jedinstvenog talijanskog DJ-a i producenta večer će obilježiti stari znanci After Affair te mladi i talentirani zagrebački DJ Refill.

Kao pravog predstavnik talijanske škole techna Leharov debitantski ep ‘Sargas’ u izdanju Offenbacha Connaisseur Recordings stavio ga je na kartu moderne elektronske glazbe i predstavlja njegov umjetnički manifest: mješavina zvukova i atmosfera dramatičnih efekata koju karakteriziraju intimne bas linije i intrigantne melodije. Njegove trake dio su Afterlife i Diynamic etiketa, ali naravno i Multinotes etikete koja je u Lehaorov vlasništvu zajedno sa još jednim velikanom techno scene Musumeci, dok su ga jedinstveni nastupi diljem svijeta pozicionirali u sam vrh svjetske techno scene uz bok najvećim imenima današnjice.

Leharov posljednji veliki hit “Tokyo Nights” u suradnji sa Kevinom De Vriesom predstavlja kulminaciju popularnosti i utjecaja u samom vrhu techno scene. Uz samostalnu produkciju Leharova posebnost su pomno odabrane suradnje kako u produkcijskom smislu, tako i u odabiru clubbing evenata i venuea u kojima predstavlja svoje nezaboravne setove. Karakterizira ga prepoznatljivi i neprekidni flow cijeloga seta u kojem je doslovce ispričana cijela jedna priča što publika apsolutno prepoznaje i nagrađuje.

Uz jedinstvenog Lehara u goste stižu i stari znanci, dinamični duo After Affair. Ne treba ih posebno predstavljati domaćoj publici, koja s pravom očekuje dvosatnu zabavu koju su Affairovci navikli isporučivati. Zadnji njihov nastup na One Drop Musicu rasprodao je klub i u ove dvije godine rada Petog Kupea, party s After Affairom ostaje i dalje jedan od nekoliko najboljih partya i atmosfera uopće. Za uvod u noć zadužen je mladi zagrebački DJ i producent Refill.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: One Drop Music presents LEHAR, AFTER AFFAIR and REFILL

pvd desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.