Skip to main content
  • party boat
  • 2.06.2012.

Preko 10 000 prijavljenih na listi čekanja za Holy Ship

Holy Ship je putujući party koji krstari Karibima, zaustavlja se na privatnoj plaži na Bahamima, a i line up je takav da bi vam ovakav doživljaj trebao biti sljedeća investicija.

Piše: 

Naslovna foto

party boat

Prvih 2500 ulaznica za Holy Ship rasprodano je prije nego je bio objavljen line up i moguće se jedino prijaviti na listu čekanja, ukoliko netko otkaže i budete imali toliko sreće možda se nekim čudom uspijete ukrcati na brod koji plovi od  4.- 7. siječnja 2013. Posjetitelje će na luksuznom talijanskom cruseru zabavljati preko 40 svjetskih DJ-a poput  Justice (DJ set), Boys Noize, Knife Party, Major Lazer, Diplo, A-Track, Skream & Benga, Crookers, Digitalism (DJ Set), Breakbot, Gesaffelstein, Brodinski, Girl Unit i drugi koje možete vidjeti na objavljenom line-upu.

Osim neopisivog hedonizma cijeli niz aktivnosti i zabavnih sadržaja je dio putovanja što možete donekle dočarati u službenom videu prvog Holy Shipa koji se održao prošle godine.

{youtube}6ub_2yZL0Yo{/youtube}

Kad sve ovo vidite, kome uopće treba Nova Godina, potrebno je novce racionalnije spremiti za trenutke koji će ostati u sjećanju i zbog kojih ćete znati da živite.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.