Skip to main content
  • 19.11.2009.

Preko Facebooka na nastup Marka Nastića

Najpoznatiji srpski DJ i jedan od vodećih u jugoistočnoj Europi, Marko Nastić , nastupit će u subotu 12. prosinca u klubu „Amnesia” u Novom Sadu. Publiku očekuje njegov prepoznatljiv zvuk koji čine mješavina techna, minimala i housa, a na Facebooku organizirano je nagradno glasanje za najbolju fotografiju ili video koje će pobjednicima donijeti karte za party.

Piše: 

Na službenoj Facebook stranici događaja (Event) pod naslovom „Welcome to the world of Marko Nastić“ od četvrtka 19. studenoga do ponedjeljka 7. prosinca bit će otvoreno glasanje za najbolju fotografiju ili video čija je tema „Dobrodošli u svijet Marka Nastića“.

Za učešće u glasanju neophodno je potvrditi svoj dolazak (Attending) na službenoj Facebook stranici događaja „Welcome to the world of Marko Nastić“ . Svi učesnici glasanja u sekcijama „Photos“ ili „Videos“ mogu postaviti (upload-ati) svoju fotografiju ili snimak koji prema njihovom mišljenju opisuje na najbolji način svijet Marka Nastića.
 
Izvor: www.clubbing.rs

Prve tri fotografije ili video snimka koji do ponedeljka 07. prosinca sakupe najviše „Like“ oznaka od strane drugih članova osvojit će ulaznice za događaj u klubu „Amnesia“, i to slijedećim redoslijedom: pobjednik (tri ulaznice), drugo mjesto (dvije ulaznice) i treće plasirani (jednu ulaznicu).

Kao podrška Marku Nastiću u klubu „Amnesia“ nastupit će Vladimir Aćić, Dee Face i Kicca.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.