Skip to main content
  • 17.07.2024.

Preminuo je proslavljeni njemački DJ i producent Tomcraft

Sinoć je odijeknula vijest o iznenadnoj smrti tvorca kultne trake “Loneliness”.

Piše: 

Proslavljeni njemački DJ i producent Thomas Brückner poznatiji kao Tomcraft je preminuo, objavila je to njegova obitelj na društvenim mrežama. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

“Teška srca moramo vas obavijestiti da je jučer, 15. srpnja 2024., naš voljeni otac i suprug preminuo. Zauvijek ćemo te nositi u našim srcima i voljeti te sve dok se ponovno ne nađemo. S poštovanjem, tvoja obitelj” napisali su njegova Bine, Max, Amelie i Sophie.

Kolege se s tugom opraštaju od Tomcrafta

U srceparajućoj objavi na Facebooku, legendarni Westbam je napisao kako je s Tomcraftom nastupao prije svega dva tjedna. “Razgovarao sam s njim prije tri dana i rekao mi je da se oporavlja od gripe, ali je izgledao dobro. Tom je imao fantastičnu novu glazbu i jako se veselio sviranju sa svima nama na Rave The Planetu. To je doista srceparajuće. Počivaj u miru brate…”

Rado viđen gost plesnih podija u Hrvatskoj

Tomcraftova karijera je uvelike obilježena hitom “Loneliness“, a tu su naravno bile i trake poput “Viva” i “Prosac” koje su bile neizbježne na plesnim podijima diljem svijeta. U svojoj bogatoj karijeri izdao je četiri albuma te je nekoliko puta gostovao u Hrvatskoj, posebice u Zagrebu i Dubrovniku.

kruder web
sven mob
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.