Skip to main content
  • 23.04.2009.

Presedan u izboru za himnu INmusic festivala

INmusic festival dobro će ostati u pamćenju mnogim ljubiteljima ali i producentima elektronskog zvuka. Ima li gdje na svijetu da festival koji dovodi najjača imena ove scene, u ovom slučaju Mobya i Kraftwerka u natječaju za izbor himne festivala ne uvrsti ni jednog elektronskog glazbenika. Ovaj presedan na vrlo je primitivan način komentiran od strane promotora festivala a on glasi “Nemoguće je pokriti sve glazbene smjerove”.

Piše: 

 

Nisu zaboravili uvrstiti sve rock i metal izvođače a elektronskoj glazbi 0 bodova. Nažalost, čini se nitko u Hrvatskoj nije zamijetio ovu vidnu grešku a niti pisao o njoj, stoga tu je budnim okom nasilju protiv elektronskog zvuka odlučila stati naša redakcija. Možda se mnogi boje proturječiti jer bi ostali zakinuti za akreditaciju, no mislimo da kao portal glazbe koju volimo i slušamo imamo pravo svoje mišljenje iznijeti javno.

{seyretpic id=213 align=center}

Nadajmo se da će se ekipa ovog događaja do iduće godine prosvijetliti pa osim dovođenja skupocjenih imena, bude na umu imala i dozu poštovanja prema elektroničkom zvuku, njenim fanovima a prvenstveno producentima.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.