Skip to main content
  • Image
  • 13.05.2008.

Priredba Experience 2008 – Preluk / Rijeka / Opatija (26.06. – 29.06.)

Priredba Seaside Summer Festival se svojom atraktivnom lokacijom ističe kao jedinstven događaj u Hrvatskoj i okolici. Smještena u kampu Preluk na obali mora, samo 15tak minuta od centra Rijeke i Opatije, a ipak u prirodi, izolirana od gradske vreve i  užarenog asfalta, Priredba je idealno mjesto za bijeg iz stresne „civilizacije“ i i opuštanje uz sunce, more, glazbu i sport. Priredba Seaside Summer Festival se prvi put održao 2007.g. i polučio veliki uspjeh. U 2 dana Priredbu je posjetilo preko 5000 ljudi iz Hrvatske i Slovenije, od kojih je par stotina boravilo u festivalskom kampu.

Piše: 

Naslovna foto

Image
Na festivalu je nastupilo 20tak izvođača iz 10tak zemalja, uključujući najveće zvijezde odabranih žanrova (najpopularnija svjetska drum'n'bass skupina Pendulum, punk legende NoMeansNo te reggae zvijezde Zion Train) te mlade lokalne talente.
    
PRIREDBA EXPERIENCE 2008
Priredba je više od običnog koncerta ili partya. Priroda, sunce, more, odmor, opuštanje, bijeg iz civilizacije, cjelodnevna zezancija, sve je to sastavni dio Priredba iskustva. Priredba Experience je novi koncept s još više glazbe, još više zabave i još više sadržaja.
Glavne novosti su da će Priredba trajati čak 4 dana i da će kamp biti 24satno središte zabave.
Glazbeni dio programa:
–    Četvrtak, 26.06. na kamp flooru uz regionalne DJe,
–    Petak, 27.06. na glavnom flooru uz elektronsku glazbu¬¬¬:

Sub Focus (London, UK)
Najsjajnija mlada zvijezda drum’n’bass neba po prvi put dolazi na ex-yu područje. Sub Focus je jedan od najtalentiranijih i najprodavanijih drum’n’bass producenata u posljednih nekoliko godina (dovoljno je reći da je radio i s Prodigy). Uz to je i vrsni DJ koji razara i najveće dancefloorove kombinacijom energičnog plesnog drum’n’bassa, preciznog mixanja i istančanog feelinga za publiku. Sub Focus je savršen nasljednik Penduluma na glavnom flooru Priredbe!

The Panacea (Berlin, DE)
Možda i najveća faca mračnog drum’n’bass zvuka (s primjesama hardcorea), The Panacea je vlasnik izdavačke kuće Position Chrome, svestrani producent s preko 30 izdanja i legendarni showman. Za sve koji vole žestoku, energičnu, eksplozivnu i moćnu  glazbu!
Tobogan Live, zagrebački breakbeat band.

Kamp je važan dio Priredba Experience koncepta . Tijekom dana u kampu će se u suradnji s brojnim riječkim udrugama održavati turniri, radionice, prezentacije atraktivnih sportova i sl. Neka od događanja: tečaj ronjenja, tečaj slobodnog penjanja po umjetnoj stijeni (udruga RAK), žonglerska radionica, radionica s Filmaktivom, turnir u graničaru, turnir u trešeti, joga, akcija „Uzmi i ostavi“, itd. Kamp je također mjesto održavanja warm-up partya i after partya, drugim riječima centar zabave ovogodišnje Priredbe!

I line-up i program u kampu će se povećavati do samog početka Priredbe. Za sve informacije pogledajte www.priredba.net

KARTE
12. 05. – 20. 05. samo festivalske karte 150 kn (20 €)
21. 05. – 22. 06. dnevna 100 kn (14 €), festivalska 170 kn (24 €)
23. 06. – 28. 06. dnevna 120 kn (17€), festivalska 200 (28€)

pvd desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.