Skip to main content
  • 30.10.2008.

Promo party prve BH agencije za booking DJ-a R1

Odbrojavanje do prve službene promocije R1 booking agencije je pocelo. Prvo predstavljanje DJ-a za koje vec i svi znate je 8. studenoga u Domu mladih, Club Palma (Tuzla, BiH). Naime, ovim party-em zapocinje jos jedna luda zimska sezona party-anja u Domu mladih. R1 je prva dj booking agencija na prostoru Bosne i Hercegovine.

Piše: 

Početkom studenoga, kada će se održati i promotivni party u Domu mladih ''Club Palma'', Tuzla, agencija počinje sa radom, i trenutno na rosteru ima 7 dj-a, koji zasigurno predstavljaju kvalitet bosansko-hercegovačke elektronske i dance scene. R1 svojim klijentima nudi brzo angažiranje dj-a za bilo koju vrstu eventa. Na službenoj web stranici agencije, gdje se nalaze detaljne informacije o svim aktivnostima, uslugama i članovima agencije. Svi zainteresirani mogu poslušati artiste koje agencija ima u ponudi, i na taj način odabrati jednoga ili više njih. S obzirom na dugogodišnje iskustvo članova agencije, kako menagera tako i dj-a, sa organizacijom partija i događanja raznih vrsta, agencija također pruža mogućnost organizacije samih evenata, kao i savjete oko svih popratnih događanja.

Što se tiče dj-a koji su trenutno na raspolaganju u agenciji, tri su sa prostora Tuzle (dj Borg, Miss Mayra, Cycle Six), gdje je i sjedište same agencije, tri iz Sarajeva (dj Ajnspric, Focho, Wedran) i jedan iz Mostara (dj Narcis Jr.). Pored zapaženih i redovnih nastupa širom Bosne i Hercegovine, dj-i iz R1 booking agencije mogu se pohvaliti i nastupima u regiji, te na internet radio stanicama. Detaljne informacije o njihovom radu mogu se dobiti na oficijelnoj stranici agencije,

Na kraju još treba spomenuti da će na R1 promotivnom party-u, koji će se održati 8.11.2008. godine u Domu mladih ''Palma'' u Tuzli, svi zainteresovani imati priliku poslušati neke od dj-a iz agencije. Nastupit će dj Ajnspric, Borg, Cycle Six i Miss Mayra, a u planu je održavanje još promotivnih party-a širom Bosne i Hercegovine u narednom periodu. Party u Tuzli značit će zvanični početak rada R1 booking agencije.
{snippet 4}

R1 booking agency promo party powered by Vesta

Special guests: r1 djs
AJNSPRIC
BORG
MISS MAYRA
CYCLE SIX
VIDEO PLAY:
AORTA

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.