Skip to main content
  • Hemingway
  • 15.06.2010.

Proslavljeno 10 godina Hemingwaya u Opatiji

U subotu, 12. lipnja, Hemingway Bar u Opatiji proslavio je jubilarni 10. rođendan a za sve ljubitelje vrhunske zabave i dobre glazbe pripremio je pravu glazbenu senzaciju.

Piše: 

Naslovna foto

Hemingway

Direktno iz Londona stigla je prava House atrakcija High on Heels, jedinstven i inovativni dodatak svijetu zabave, dok je sama večer bila začinjena promocijom druge po redu kompilacije Hemingway Bara tijekom koje je DJ i producent Joe2Shine predstavio njegovu novu pjesmu proizašlu iz studija u Londonu u suradnji s Ady Jayem i Butcherd Beatsom, također jednim od gostiju večeri.

Priča o Hemingway Baru seže u sad već davnu 2000. godinu, kada je upravo u Opatiji otvoren prvi primjerak ove sage o uspjehu, nastao kao produkt želje vlasnika Maria Kovačevića za stvaranjem prepoznatljivog i kvalitetnog branda. Prvotna ideja je bila stvoriti klub temeljen na zanimljivoj i originalnoj priči.

Nakon 10. godina, Hemingway Bar je sve ljubitelje dobrog provoda pozvao upravo na to isto mjesto, zanimljive i atraktivne pozicije od kuda je sve i krenulo. Bez sumnje da će brojni ove vruće ljetne dane provoditi u Hemingway Baru.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.