Skip to main content
  • 7.12.2006.

Prvi single u suradnji Satoshi Tomiie-a i dvojca Audiofly

Članovi Audiofly teama, Anthony Middleton i Luca Saporito su trenutno jako zanimljivi u svijetu elektronske glazbe. Razlog tome je njihovi prvi komercijalni album „Undulation 2“ koji se pojavio 20. studenog za SAW Recordings.

Piše: 

Momci su već ranije poznati po produkcijama za britanske techno labele Mobilee, Kickboxer, Moodmusic, Kandisch i druge a prema mnogima smiješi im se blistava budućnost. No to nije sve, jer Satoshi Tomiie je prepoznao njihovu kvalitetu te udružio snage pa su zajedno kao trio poznatiji pod imenom Opus Ink. Opus Ink će predstavljati njihovu zajedničku glazbenu evoluciju.

“The Boot Street EP je moj prvi uradak s dvojcem Audiofly. Oboje su jako inovativni i domišljati jer pojedinačno stvaraju jedinstvene glazbene stilove. Stoga sam jako zadovoljan što sam se udružio s njima i što je ta suradnja urodila prvom zajedničkom studijskom produkcijom“, ističe u priopćenju Satoshi Tomiie.

Prema izjavi dvojca Audiofly ovaj produkcijski uradak je napravljen u old school / new school stilu a izvrsna je za techno DJe i one progresivnije. Ovo izdanje pa i suradnja pokazuju vrijednost Audiofly dvojca, kreativnost Satoshi Tomiiea bez obzira o kojoj vrsti elektroničke glazbe se radi ili s kim surađuje. Jedno je sigurno, Satoshi neprestano radi i surađuje s producentima kako već poznatim tako i onim nadolazećim talentiranim mladim snagama.

Opus Ink – “The Boot Street EP” – SAW 0058
www.sawrecordings.com

umek desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.