Skip to main content
  • 3.09.2024.

Rave or Die sprema posljednji ples ljeta uz Insolate na legendarnoj plaži Valkira

Ima jedno mjesto gdje se ljudi osjećaju slobodno, povezani s prirodom te istinski žive zajedništvo. Oaza je to mira, ljubavi, jedinstva i poštovanja na koju se partijaneri se rado vraćamo.

Piše: 

Plaža Valkira je tako ponovno poprište novog Rave or Die partyja koji će se održati za sami kraj ljeta u subotu 21. rujna u moćnoj postavi predvođenoj s Insolate kojoj će se pridružiti Mony, Josip Milković, Flora & Meli te Luka Zuza.

Za povratak na ovo mitsko mjesto pobrinut će se moćan line up predvođen našom najuspješnijom DJ-icom u inozemstvu – Insolate! Sunčica je doslovno obišla svijet nastupima na važnim pozornicama kao što su Berghain, Rex, Tresor ili Tomorrowland te uključujući turneje po Kolumbiji, SAD-u, Kini i Argentini.

Kao DJ-ica koja nikad nije imala plan B, definira la je hrvatsk u techno scenu posljednja dva desetljeća , postigavši i međunarodno priznanje. Zavrijedila je to i svojom produkcijom, vođenjem cijenjene etikete Out Of Place te organiziranjem svojih party serijala Traum i Hush!

Njezino producentsko umijeće blista na izdanjima ugledn ih kuć a kao što su Mote Evolver i BPitch Rec, te uz podršku techno titana poput Laurenta Garniera i Bena Klocka. Setovi su joj slavljeni zbog nepatvorene energije i tehničke finoće, odražavajući iskusnu stručnost, bezgraničnu inspiraciju i duboko razumijevanje techna.

Među ostalim imenima u postavi, domaćoj publici dobro su poznati Mony i Josip Milković, obojica s po 20-ak godina staža na zadarskoj sceni, između ostalog i s nastupima na prestižnom Sonus festivalu na Zrću.

Iz Dubrovnika, pak, stiže dvojac Flora & Meli. Flora, osnivačica M’tlaren tima, nastupala je duž hrvatske i crnogorske obale, kao i na festivalima poput Ultre i Moondancea. DJ Meli stekao je iskustvo u dubrovačkim Lazaretima, a njegov dominantni tech-house zvuk sve više je obogaćen sličnim žanrovima.

Luka Zuza iz Rave or Die ekipe zapečatit će ovu sjajnu večer pod zvijezdama i uz zvuke valova na kul tnoj pješčanoj plaži.

FB EVENT: Valkira 2024 Rave or Die w/ INSOLATE

umek desk
pvd mobi
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.