Skip to main content
  • 1.04.2009.

Rekordan broj ulaznica prodan za Sensation Amsterdam 2009

Prvog dana prodaje ulaznica za nadolazeći dvodnevni Sensation u Amsterdamu prodano je svih 40,000 ulaznica u pretprodaji. Sensation slavi 10 godina rada i predstavlja novi dvodnevni koncept "Wicked Wonderland" a  zabava u bijelom  započinje 3. srpnja. Za taj prvi dan prodano je 26,000 ulaznica, a ID & T, tvrtka koja organizira čitav spektakl očekuje ostatak ulaznica prodati u narednim tjednima. Ulaznice su kupili posjetitelji iz 48 država tvrde statistike.

Piše: 

Oni su na nedavnom IDMA 2009 u Miamiu osvojili i prestižnu nagradu za najbolju festivalsku organizaciju. Putnici iz Hrvatske ne trebaju brinuti oko ulaznica jer Klubskascena i Gremonaparty.com su priskrbili dovoljan broj ulaznica za sebe i svoje putnike. Tijekom ovih dana objavit ćemo na našem specijaliziranom portalu KLUBSKA SCENA PUTOVANJA i detalje koje će uključivati ova autobusna turneja. Zanimljivo je da smo i prije objave samog aranžmana na našu adresu počeli primati prijave za ovaj spektakl.

{seyretpic id=227 align=center}

Sensation Beč koji se organizira iz Rijeke i Zagreba za sada ima 15 prijavljenih a "deadline" za uplate je do 20.4. po cijeni od 119 €. Sensation Budimpešta ima daleko veći interes s oko 25 prijavljenih a cijena do večeras u ponoć je 119 €, dok od sutra pa do 2.5. će biti 129 €. Autobusi polaze iz Zagreba i Varaždina.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.