Skip to main content
  • 13.01.2009.

Release Yourself seli iz Pache u Amnesiu na Ibizi

Nakon 7 godina suradnje između popularne klupske večeri Release Yourself i glamuroznog kluba Pacha na Ibizi, Roger Sanchez je odlučio promijeniti neke stvari. Njegova tjedna klupska večer od ljeta 2009.g. seli iz Pache u Amnesiu . Ove večeri održavat će se svakog utorka od 23. lipnja do kraja rujna. Jedan u nizu gostiju koji će pomoći ovom projektu je trance zvijezda Armin Van Buuren iz Nizozemske.

Piše: 

S ovim potezom S-Man aka Roger Sanchez je želio promjeniti dinamiku na plesnom podiju tijekom Release Yourself večeri, ali istovremeno dati svojoj ekipi jedno glazbeno osvježenje u partijanju. Kao jedna od najprestižnijih klupskih večeri na Ibizi, Release Yourself se prvi put pojavila 2001. u klubu El Divino. Već iduće sezone premještena je u Pachu. Amnesia je definitivno osvježenje za mnoge poklonike ove večeri, jer će osim glazbenih promjena i vizualno biti iznenađeni onim što vide u ovom klubu.

Roger Sanchez uskoro objavljuje kompilaciju iz 3D serije za Renaissance, a u pripremi je i novi studijski album za Stealth Records.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.