Skip to main content
  • 18.03.2024.

Rezime vikenda: 25 godina Kontrapunkta, HUSH!, Pablo Bozzi, Panteros666…

Atraktivna internacionalna gostovanja, slavljenje jubileja i još ponešto je bilo po klubovima diljem Hrvatske i regije. Atmosferu s plesnog podija provjerite kroz fotografije i videozapise.

Piše: 

Proteklog vikenda u zagrebačkom Petom Kupeu se prvo plesalo uz tvrde techno ritmove HUSH! večeri koja je bila u znaku b2b kombinacija u kojima su se izmjenili Insolate, Brtinzz, Glia i Phrasal. Dok, dan poslije Kontrapunkt večer je slavila 25 godina postojanja uz Hazy Pockets, Session Victim, Lea Lisu i Eddyja Ramicha.

Klupska večer Atlantida, koja se održaje na mjesečnoj razini, još jednom je imala duboki zaron u Podmornici Penetrator. Ovog puta su imali i prvog gosta, riječ je o Machadu koji se pridružio rezidentima Danielu Turku, Einfakinnu i Viktoru.

Forestation kolektiv se još jednom vratio u klub Željezničar gdje su organizirali prvi Solar Light Festival teaser party u Zagrebu na kojem su svirali FOG, Dayalix live, Orion, Bakkio, Daniele i Atomic Hive.

The Meaning of Rave je u Depo klub doveo Veronique kojoj su se za pultom pridružile Cry.nn, Rikros i Teychee.

U Osijeku, udruga Koturaljke je pripremila novo slavlje d’n’b-a uz Smootha u EPIC-u, gdje su se za pultom još našli Minimalist, Nobru, Ronin, Safety Breaks i Shizzla.

U Pogonu Kulture, riječiki indi-electro-rock duo The Siids su imali promociju albuma.

Nemo klub je pripremio novu Makijato večer na koju je stigao Jan Kincl.

Nakon dugo vremena, u Opatiju se vratio techno zvuk uz Feel Pleasure ekipu koja je okupila Goncalo M-a, Gumju, Shipu, Frikija, Maskija i Tech Rulea.

U splitski Otium za vikend je stigao britanski DJ Vince Watson koji je zasvirao uz Mira, Pusisa i 3kuma.

U beogradskom Kultu je gostovao Pablo Bozzi.

Klupska večer Mrak Je preuzela beogradski Drugstore gdje je ritmove dirigirao Panteros666.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.