Skip to main content
  • 27.06.2024.

Ritam vikenda: Boutique festivali na Jadranu, open-air partyji na kopnu i posljednje klupske večeri sezone

Uzavrele ljetne temperature i posljednji vikend lipnja su ispred nas. Provjerite u nastavku gdje se sve može plesati ovog vikenda u Hrvatskoj i regiji.

Piše: 

Zagreb

U petak, Peti Kupe će temeljito prodrmati cijenjena nizozemska DJ-ica Steffi i iskusni njemački DJ XDB na novoj Sequences večeri. U Močvari se sprema Block Party na kojeg dolaze najjači breakdanceri regije na veliki battle. Depo klub sprema Girls Night s Lau.tastic, Ramonom, Teychee i Yvonne. Boogaloo pleše uz rezidente Matyju i Nerou.

Muzej Katran uz DJ Kiki B-a zatvara svoju sezonu u subotu. Mental organizacija gostuje u Depo klubu u sastavu Ka Oz, Matan b2b Radios, DJD i Definer. U Mastersu cijelu noć za pultom je Mimi. Aquarius uz zalazak sunca pleše uz On & On Events koji dovode Arya P & Dvornykovu.

Osijek

U subotu po peti put ove sezone Stereo Lab preuzima EXIT, ovog puta sviraju Minimalist i Semitone.

Rijeka

Petak u Nemo klubu je uz Progreslavija večer na kojoj sviraju Bremanja, Captain i Macadam Street, dok u subotu su za pultom Bronski i Ian Staraj.

Photossmok

Rovinj

Steel slavi svoj peti rođendan večeras s Boo Dale & Demianom, a u petak i subotu je na House Arrest večeri Joe2Shine zadužen za glazbu.

Sutivanac

Večeras počinje Zion Boška festival, soundsystem svjetske klase na kojem se dub i bass scena predstavlja u najboljem svjetlu. Tijekom tri dana, u središnju Istru će tako doći preko 30 izvođača, među kojima su i velika dub gostovanja na internacionalnoj soundsystem areni. Botheration HiFi, Vibration Addict, Mistiko i Olive Session su četiri soundsystema koja će biti na dva stagea na kojima će se moći čuti razni žanrovi dub i bass glazbe.

Pula

ArtNote se u subotu vraća u klub Kotač u sastavu Lemon, Asarri, Beatriss i Sandro Stehlik.

Punat, otok Krk

Krenuo je Velvet festival, koji na četiri festivalske pozornice u zanosnom ambijentu plaže Medane okuplja preko 50 pomno odabranih izvođača.

plaža Zrće

U nedjelju, Verknipt premijerno otvara svoja festivalska vrata na Zrću s preko 50 imena među kojima su i AnD, Basswell, Luciid, Neon Graveyard, OGUZ, T78, Xenia…

Zrce.eu

Zadar

U subotu, Opera pleše u ritmovima Selectedove House Culture večeri na kojoj gostuje Percassi, a uz njega sviraju Alvize i Lumix.

Tisno

Dobar House za vikend otvara sezonu u kultnoj Barbarella’s s tri internacionalna gosta – Radio Slave, M-High i The Checkup kojima će se pridružiti snažna podrška – Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline, Soulfreq, Marcel, Pips, Yesh, Bakula, PaleolitiK i Manta.

Dubrovnik

Večeras, u Revelinu gostuje Diplo, dok sutra dan su na repertoaru The Cube Guys. U Lazaretima u petak za pultom su Zha Jo i Jax.

Beograd

U petak, u Barutani se sprema Apgrade večer s Adiel, Tijanom T i Regenom, dok u subotu Royksopp spremaju DJ set. Footworks spremaju open-air party s Paco Osunom u New Tekstilu.

Novi Sad

Tunnel nastavlja sa svojim ljetnim open-air programom, a u petak je on u ritmovima Commissar Laga i X-Coasta, dok u subotu Illusions preuzima podij i dovode Rafaela Cerata i Andrew Melera na Petrovaradinsku tvrđavu.

sonus 2
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.