Skip to main content
  • 24.10.2024.

Ritam vikenda: Zatišje pred kraj mjeseca i produženi vikend. Provjerite gdje se pleše ovog petka i subote

Vikend ispred nas donosi nešto manji izbor za izlazak nego inaće, ali to ne znači da nema uzbudljivih događaja vrijednih pažnje!

Piše: 

Zagreb

Ovog petka Peti Kupe sprema novu Sequences večer na kojoj glazbu selektiraju tri predstavnice berlinske scene – Gabrielle Kwarteng, Ogazon i Lola Haro. U novootvorenom klubu Lift, One Drop Music sprema svoje novo glazbeno iskustvo pod palicom gosta iz Londona – Made By Petea kojem će se za pultom pridružiti HeroY i Viktor. U Depo klubu se sprema For Division III večer uz Franca, 17 i Prognana. Dva Osam još jednom ugošćuje Raveyard večer unutar svojih zidova koje će tresti War.DEN, Bôgceb i Mibian. Masters cijelu noć pleše uz DJ Labuda. Četiri mlada kolektiva – Kongres Kolektiv, Bridge Blocks, Greenlight i Gnijezdo udružuju snage i preuzimaju AKC Mediku gdje pripremaju Qvorum.

U subotu u Boogaloou je na rasporedu premijera novog programa Commited iza kojeg stoje DJ Ogi i Fabian Freyer, a kako bi predstavili publici svoju viziju kao glavnog gosta dovode španjolskog DJ-a Perga uz koje još sviraju Zoky i Hadzy. Auf Wiedersehen u sklopu svoje Complete Chaos turneje stiže u Dva Osam. The Bakery Zagreb sprema svoju novu večer u Mastersu uz Moogleea, IGZ-a i Tinmanna. U Petom Kupeu se sprema nova Bombon večer uz Nerou, Einfakinna i Eckhela.

Rijeka

Petak u Nemo klubu je u ritmu Captaina i Elementa, dok je subota u znaku mladih riječkih snaga Le Poca i Palome. Također u subotu, Crkva sprema gostovanje Alexa Steina s kojim sviraju DJ Jock, Mystic i Koloris, dok Press Play sprema svoj Halloween party u Pogonu Kulture uz Soulfreqa, Mark Asha, Bremanju i Recepa.

Pula

Klub Kotač će u petak obuzeti psihodelični ritmovi na novoj Psajanki koja na jednom mjestu okuplja Crystal Skywalkera, Marcodosa, OdmOrise, OptiMystica, Ria Darija i Tranceafarija.

Split

U petak za pultom Adriatic Social Cluba su Egzotika DJs.

Beograd

U petak u Karmakomi sviraju Princess P & Cio te Schwabe. Kult predstavlja Andrewa Mellera kojem podršku daju Pao Pausto i Fikol. Cube sprema The Nexus Zone uz Rigida, Xeponaija, Astropuga.

The Moment večer preuzima Drugstore s postavom u sastavu Far&High, Innēr Sense, Runy, Alex Bojović, Vahicabi, Nemo, Gostoja i Darija Popović. Kult pleše u ritmu Easy Tiger showcasea predvođenim Markom Nastićem i Vladimirom Dragašem. Leo Mas, Trax Kurier + Elio i Spacewalker sviraju u Karmakomi.

Novi Sad

Serijal partyja Magla je zadužena za program Tunnela u petak, a za pultom će se naći Stojche, Lollipop Janosz i Paragon. Green Love festival u Hali 2 Novosadskog sajma dovodi Vendexa uz kojeg sviraju Endzi, Assari i Vien.

Luton i Šćepa dirigiraju plesnim podijem Tunnela u subotu.

foto: Jovana Semiz

Ljubljana

U petak Butik festival slavi svoj peti rođendan u K4 s Jane Fitz, Akajem, AR:TE-om, blsssom, Evanom, Lakmijem, Nullom, SunnySunom i Vaskom.

Sarajevo

Petak u Trezoru je u znaku cjelonoćnog seta Edib D-a, dok cijelu noć u Silver&Smokeu sviraju After Affair. Nasty Grooves u subotu spremaju showcase uz 2odda, Aksu i Ninna u Trezoru, a FTLA sprema all-nighter u Silver&Smokeu.

kruder web
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.