Skip to main content
  • 5.02.2008.

Rođendanski party KS iz Muralla seli u splitsku Junglu

Svoj idući rođendanski tulum premjestili smo iz splitskog Muralla u Junglu na Zvončacu, pa svi oni koji imaju želje doći poslušati ovaj izvrstan live duet Dan Berksona i James Whata iz Velike Britanije neka pribilježe petak, 8. veljače. A sve to ne bi bilo moguće bez suradnje sa Prirodom i Društvo. Ulaz je 50 kn […]

Piše: 

Svoj idući rođendanski tulum premjestili smo iz splitskog Muralla u Junglu na Zvončacu, pa svi oni koji imaju želje doći poslušati ovaj izvrstan live duet Dan Berksona i James Whata iz Velike Britanije neka pribilježe petak, 8. veljače. A sve to ne bi bilo moguće bez suradnje sa Prirodom i Društvo. Ulaz je 50 kn do ponoći, ili 60 kn poslije. S ponosom predstavljamo duo Dan Berkson i James What koji svoj glazbeni uradak i produkciju prezentiraju kroz jedan od najboljih i najekskluzivnijih glazbenih performansa u klubskoj kulturi. Sve do pred godinu dana ovaj dvojac je svirao i radio odvojeno. Dan, koji je odrastao u Chicagu i vec sa 16 godina svirao kao jazz pijanist, nakon zavrsenog glazbenog konzervatorija seli u London studirati produkciju. Od tada njegova izdanja mozete naci na etiketama kao sto su Crosstown Rebels, Movim, Mood music, Poker flat, Exun. I svakako pricekajte i provjerite njegova nova izdanja sa house legendom Robertom Owensom. James, pak, dolazi sa juga Francuske. Njega je takodjer ljubav prema glazbi i produkciji odvela u London gdje zavrsava London College of Music i SAE te se smatra producentskim i audio inzinjerskim genijem.

Konacno pocinju raditi zajedno te nakon prvih izdanja dobivaju izvrsne kritike struke i DJ-a. Upravo ih one stavljaju u zariste klubske plesne scene, a definitivna potvrda njihovog rada i kruna karijere su nastupi na svim najznacajnijim vecerima i festivalima kao sto su Sonar, Secretsundaze, Panorama bar, Fabric, Wmc. Proglaseni su za najbolji live act Sonar festivala 2007. O njihovoj predanosti glazbi koju stvaraju dovoljno govori cinjenica da sa sobom nose 60 kg opreme, za nastup u komornom klubu. Garantiran dobar provod i izvrsna glazba razlozi su zbog kojih se ovaj dogadjaj ne propusta.

Intervju s gostima napravio je Davor Ostojić.

Nagradna igra!

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.