Skip to main content
  • 17.10.2024.

Rubrika Ritam vikenda se vratila! Provjerite gdje se sve pleše ovog vikenda u Hrvatskoj i regiji

Tjedna rubrika u kojoj donosimo pregled vikend partyja u Hrvatskoj i regiji se vratila.

Piše: 

Naslovna foto

Luka Vuković

Zagreb

Večeras u Funku svira Funk Guru, dok u Petom Kupeu gostuje Jimi Tenor koji će svirati s Homage Collectiveom.

U petak u AKC Attacku kreće Attack Fest koji će trajati dva dan. Prvog dana pleše se na punk, psy i tekno flooru, a drugog dana se pleše na dub, bass, synth wave flooru, kao i na bass i independent flooru.

Future Scope u petak priprema party s predstavnicima Fckng Serious etikete – Ann Clue, Julianom Wassermannom, a podršku im pružaju Pheonix Movement i Shipe. Atlantida sprema svoj prvi party nove sezone uz rezidente – Einfakinna, Turka i Viktora u novootvorenom klubu Lift. U Depo klubu je na rasporedu nova The Spirit of Clubbing večer uz Marcelu, Bazement Stuffa, Milenka Vujasina, GT-a i Vedrana. Funk pleše uz Jarunskog. U Ro&Do se sprema Brzeguze večer na kojoj sviraju Glazbena kuhinja, Hibou i Mr. T. Volumen Bass Night se vraća u Dva Osam uz Ryna Epnu, Shrympa, Kaldu i Inka. U Mastersu Petar Dundov sprema all nighter.

Subota u Depo klubu je u znaku Balkan Goes Hard na kojem gostuju Acor i Saritazz, a uz njih sviraju Phyter, Teycee i Zli Patuljak. U Funku sviraju Egzotika DJs. U Liftu se sprema prvo izdanje rezidencijske večeri Levels.

Rijeka

U petak Nemo klub pleše u ritmu Alessandra Pannonea, dok sutradan plesnim podijem dirigira Claus Cottini. U subotu Energetica u Crkvi slavi 29. rođendan uz DJ Ogija, Fabiana Freyera, Eneixa, Lab Mousea, Renea, Senkica i Festinu Lente.

Pula

The Black Room i The Siids sviraju u subotu u Klubu Kotač.

Šibenik

U subotu u Tunelu sprema Weekendica uz She J.

Split

U Kocku u subotu se vraća klupski program Barunada.

Dubrovnik

U Culture Club Revelinu se za vikend pleše uz rezidente Alex G-a i DJ Speeda, dok Lazareti u subotu spremaju techno ečer uz Maroja i Sam Waxa.

foto: Emil Varga

Beograd

U petak u Kultu gostuje Daisy Weweh, a u Karmakomi sviraju Simon Scott i Sacha Mambo. U Cubeu je na rasporedu Overload večer uz Acora, Muhija, Kluzu, Saritazz i Deadlocka.

Alterego u subotu preuzima plesni podij Drugstorea i dovodi Parallxa uz kojeg sviraju Balša i Dažbog, Deeda i Ledeni. Progresivna Suza u Kultu kurira program te okuplja Jelly For The Babiesa, Igora D. i Sonyu Mi. U Cubeu gostuje James Monro.

Novi Sad

Petak u Tunnelu je uz Synsane, Manorexiya i Peyulu dok se u subotu pleše uz Iliju Djokovica i Milanka Trifunčevića.

Ljubljana

Nakon ljetne pauze, Lekker kolektiv se u petak vraća u K4 uz Ajsi, Minjas, Glorexa i Pholia. U subotu K4 pleše uz novu večer High Voltage u ritmu Anah, Lumierea, Apua, Gapa i Muka.

Sarajevo

U petak u Silver & Smokeu gostuje Oscav, a dočekuje ga More Than You Know i Alis. Istog dana u Trezoru sviraju Machiavelli, Adnoir, Nemesia i Mateia, dok u subotu Trezorom hara Cookies večer na kojoj sviraju DaMzaH, Strider, Anakin PsyWalker i Lorenzo Lambada.

foto: Luka Vuković

Sve najavljene događajte možete pronaći i u našem kalendaru kojeg ažuriramo iz tjedna u tjedan.

sven desk
hall mob
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
hall mob
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.