Skip to main content
  • 27.03.2009.

SD 002/09: Scarab Uziel

Nakon što se Ajnspricov EP "Knowledge" našao u Top 50 najprodavanijih izdanja u Juno Download prodavaonici, label Symbiosis Digitalis nastavlja sjajan trend i donosi nam novo, svježe i must have izdanje – Scarab "Uziel". Univerzalan ritam kombiniran sa zaraznom melodijom čini "Uziel" jedinstvenim i prepoznatljivim, a prepoznatljivi su i techy počeci samog autora.

Piše: 

Ipak, kako sekunde odmiču, bit ćete garantirano zavedeni sjajnom, melodičnom glavnom temom pjesme. Zato, poslušajte pažljivo, jer je "Uziel" ne samo odlična, prilagodljiva i slušnom aparatu mila tracka, nego i obećanje da će ekipa koja stoji iza Symbiosisa, ali i autor ovog izdanja u narednom periodu i izdanjima publici ponuditi još mnogo toga lijepog i kvalitetnog.

Ovo izdanje dolazi u paketu s Ajnspricovom remix varijacijom, vidljivo tehnoidnijim pokušajem da u glavnu temu unese malo mračniju i težu notu. Koliko je u tome uspio, procijenite sami, mi vam obećavamo ljubav na prvo slušanje. "Uziel" je u prodaji od 25. ožujka.

Više informacija potražite na:
https://www.myspace.com/symbiosisdigitalis
https://www.myspace.com/scarabtransistanze
https://www.myspace.com/ajnspric

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.