Skip to main content
  • 12.07.2024.

Sebastian Ingrosso u zadnji tren otkazao nastup na Ultra Europeu

Za manje od pola sata kreće program na Parku mladeži.

Piše: 

Naslovna foto

Rockfoto.nu

Jedna trećina Swedish House Mafije, Sebastian Ingrosso je iznenadno otkazao svoj večerašnji nastup na Ultra Europe.

Organizatori nisu iskomunicirali njegov ne dolazak, već samo objavili ažuriranu set listu na Instagram Storyju na kojoj nema Sebastiana Ingrossa, već samo informacija da su produžilili setove svih DJ-eva koji će nastupiti večeras na Mainstageu. Tako da je Sebastian Ingrosso naprosto “nestao” sa satnice, što je uzburkalo brojne Ultranaute koji su se spremali za prvu večer festivala.

Sami, Sebastian Ingrosso se upravo javio na Instagramu te je kratko kazao “Slomljenog srca vam moram javiti da zbog nepredviđenih okolnosti večeras ne dolazim na Ultra Europe. Moj brat Axwell će sutra predstavljati Swedish House Mafiju. Ispričavam se što nisam tu.”

Naš urednik Toni Jurić i fotograf Tonko Mikulandra prate situaciju s Parka mladeži te redovno izvještavaju na našim društvenim mrežama s video materijalom i fotografijama, stoga ako već niste zapratite nas na Instagramu i TikToku.

pvd desk
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.
fscope umek
Baš kao što su gabber i hardcore preuzeli Nizozemsku (a potom i svijet) 1990-ih, a trance 2000-ih, hard techno je sada u porastu.