Skip to main content
  • 25.11.2008.

Sharam – Crazi

Sharam je već ovoga ljeta u underground vodama zabilježio uspjeh s uratkom "Texi". Ograničena promo verzija našla se u torbama Dubfirea, Luciana, Villalobosa i Nic Fanciullia čime je želio vidjeti reakcije renomiranih glazbenika i njihove publike na plesnom podiju, a odgovor je bio vrlo jasan, Texi je dobio status kakav zaslužuje.

Piše: 

Prvi su je zasvirali Luciano i Villalobos u Cocoonu na Ibizi i tada je krenula priča. Produkcija je postala omiljena jer sadrži čvrsti techno ritam, sirene i break-ove što u neku ruku odgovara svim DJ-ima pa je nakon premijere krenula opća potražnja za istom. U kraćem roku počeli su je vrtiti Adam Beyer, Laurent Garnier, Steve Bug, Anja Schneider, Solomun, Claude Von Stroke, Sasha, M.A.N.D.Y., Guy Gerber, Danny Howells, Tiefschwarz, Joris Voorn i mnogi drugi.

Proglašena je produkcijom ljetne sezone na Ibizi. Sharam nam sada predstavlja nastavak ovog izdanja i nada se da će sličnom energijom osvojiti publiku. Neukročena, upravo puštena s lanca, i spremna za akciju je produkcija pod imenom "Crazi". To je novi single s njegova albuma "Get Wild". Crazi je mračnog zvuka o kojem ćemo pisati više nakon reakcija u svijetu. Jedno je sigurno, neukročeni nastavak od Texi je stigao.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
fscope umek
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.