Skip to main content
  • 4.08.2008.

SHUMA nova izdanja

Nakon 19 izdanja na raznim izdavackim kucama kao što su Hadshot, Beef, PlayOutRightNow, Two-B-Music, Estilo, Home Made Electronica, Tribal Vision itd., doslo je na red i 20. izdanje pod nazivom "Space Station 303" , ovog puta na domacem labelu Bondage records. Na EPu se nalaze 3 tracka – "Spaceman", "Aster" i "Spaceman (Zero remix)". Stilski EP je orijentiran na acid techno zvuk.

Piše: 

Nedugo nakon ovog izdanja, izasao je miksani cd "Muzika Na Struju" za Aquarius records, kojeg je kompilirao je i umiksao Pero FullHouse. Na CDu su 3 licencirana Shuma tracka – "Rise", "Barbie cue" i "Revolution Funk". "Muzika Na Struju" CD sadrži produkcije isključivo domaćih autora, među kojima su jednako zastupljeni izvođači već prepoznati u svijetu elektroničke glazbe i izdavaštva, kao i oni čija karijera tek počinje.

Uskoro izlazi jos jedan EP na domacoj etiketi Home Made Electronica pod nazivom "Phase Stop", koji se sastoji od 2 tracka – "Integer" i "Phase stop". EP se moze poslusat na www.myspace.com/shumapromotion .

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.