Skip to main content
  • 8.02.2011.

Sicko Disko does Serbia, Exit Festival Promo Party

U petak 11.2. u klubu Sirup odrzat ce se jos jedan Sicko Disko party pod nazivom Exit festival promo party – Sicko Disko does Serbia jer nam dolaze 2 osebujna gosta i jedna dama i to svi iz Novog Sada.

Piše: 


Ono sto pustaju je tesko opisati jer se radi o sijasetu najrazlicitijih stilova na kakve ste uostalom i navikli na Sicko Disku, jer pravilo nam je da nema pravila i ne ogranicavamo se na neki pojedini zanr. Kako smo culi biti ce cak i nesto dubstepa. Posebno je i to da su njih troje prije nekog vremena postali clanovi Sicko Disko tima, a takodjer su vec i gostovali kod nas i to vrlo uspjesno pa smo ih stoga i pozvali ponovno da pokazu sto znaju i umiju.Takodjer ih mozete cuti i na on line radiju elektrana gdje redovito imaju svoje emisije, a nastupili su i na EXITU prosle godine i napravili pravi dar mar. Stoga, najkrace receno ocekuje vas kvalitetna elektronika sve do ranog jutra. Tko ziv tko mrtav.

LINE UP

marmat (Zagreb, HRV)
yeah left (Novi Sad, SRB)
dead trash superstar (Novi Sad, SRB)
marko von disko (Novi Sad, SRB)

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.