Skip to main content
  • 14.07.2008.

Silent Party by Creative Power

Party na 3 floora održava se istovremeno na istom prostoru. Tri DJ-a potpuno razlicitog glazbenog usmjerenja (npr. techno, trance i house) nastupaju pred istom publikom na standardnoj opremi s tom razlikom što signali iz miksera više ne idu na pretpojacalo ili pojacalo vec u konzolu odakle se bežicnim putem prenose do slušalica. 

Piše: 

Kupnjom ulaznice posjetitelji dobivaju na korištenje bežicne slušalice na kojima u svakom trenutku mogu odrediti jacinu zvuka i kojeg izvodaca žele slušati (plavo, zeleno, crveno polje na preklopniku). Ako slušatelj na preklopniku svojih slušalica odabere plavo polje, na vrhu antene svijetliti ce plava dioda, za crveno i zeleno polje vrijedi ista analogija. Na taj nacin diode signaliziraju koji izvodac, odnosno koji floor je izabran za slušanje Posjetiteljima je tako omogucen izbor izvodaca/floora bez potrebe za dislociranjem. Komunikacija medu posjetiteljima nije opterecena nadglasavanjem sa razglasom vec je dovoljno pomaknuti jednu slušalicu sa uha ili smanjiti kontrolnim gumbom glasnocu u slušalicama i normalnim glasom ostvariti komunikaciju.
Izvodacu to omogucuje interakciju sa publikom te daje poticaj da nastavi sa stilom sa kojim je poceo ili da mijenja stil ukoliko primijeti da je nedovoljno slušan. Zahvaljujući sponzorstvu robne marke Duracell od ove godine imamo i posebnu tehnologiju automatske lektronske obrade podataka (CP2) koja nam omogućuje da vidimo koji je izvođač bio najslušaniji u određenom vremenskom intervalu.

Natjecanja iz projekta "Duracell Silent DJ"
19. srpnja Hvar, Bonj -les bains – hotel Amfora
26. srpnja Dubrovnik, Eastwest Beach club
02. kolovoza Split, Punta Beach Bar
09. kolovoza otok Pag, Aquarius
16. kolovoza Umag, Daylight cocktail bar

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.