Skip to main content
  • 7.02.2011.

Sirup Live! od 17. veljače

Najava novog programa u klubu Sirup oduševila je publiku diljem Zagreba i okolice.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup LIVE

Sirup Live je jednomjesečni program, a predstavit će se producenti i izvođači elektronske glazbe s naglaskom na domaće snage. Ono po čemu je program poseban je da će sva glazba tih večeri biti izvedena apsolutno, isključivo i 100% uživo.

Program je nastao iz želje da se pruži šansa kako priznatim tako i neafirmiranim umjetnicima da se predstave u klupskom prostoru pred većom publikom. Sirup će se tih večeri pretvoriti u pozornicu na kojoj ćete moći gledati i slušati originalne live nastupe bendova i producenata iz Hrvatske i regije. Ovisno kojim i kakvim instrumentima i ‘alatima’ će se umjetnici koristiti te u kojem sastavu će svoju glazbu izvoditi mijenjati će se i izgled pozornice iz večeri u večer i od nastupa do nastupa. Ono što će svim izvođačima pak biti zajedničko je elektronski zvuk koji je na neki način uključen u njihov repertoar. Svaku od SIRUP LIVE večeri otvoriti će bend za kojim će uslijediti pomno odabrani solo ili višečlani izvođači. S debelim iskustvom i osjećajem za stvaranje dobre atmosfere garantiramo da će cjelokupni lineup biti složen sa glavom i repom.
{youtube}atXG84dmnQY{/youtube}

Iako zapravo već samo ime programa govori što možete očekivati no želite čuti i vidjeti kako elektronska glazba izgleda kada se izvodi live, ne propustite sudjelovati bilo kao publika, bilo kao dio lineup-a. Naime, program je stalno otvoren za svaki vid suradnje ljubiteljima kvalitetnog zvuka te se nadamo vašem odazivu u velikom broju jer scenu želimo i možemo graditi za vas i s vama!

Doživite SIRUP LIVE!

LINE UP :

23:00 – 00:30 RADIJATOR live
00:30 – 02:00 SCHLEPPERS live
02:00 – 03:00 Jan Frensin live
03:00 – 04:00 Life Socks live
 

Latest tracks by LIFE SOCKS

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.