Skip to main content
  • 13.10.2009.

Sirup najavljuje Burlesque Show + Jennifer Carini i Housefusion

U Sirupu 15.10. ponovno kinky spektakl ! Nakon performerica Missy Malone, Roxy Velvet & Bijou Noir u slijedećem izdanju Bizarre Burlesque partija za sve one željne nečeg drugačijeg nastupa Narcissister.

Ona je jedno od najtraženijih imena u njujorškim performance-krugovima, a ujedno i svestrana umjetnica: između ostalog bavi se još fotografijom, kiparstvom i grafičkim dizajnom, te se može pohvaliti s oblikovanjem omota debitantskog albuma Santogold! No među svim tim aktivnostima centralno mjesto ipak zauzimaju performansi pod imenom Narcissister, u kojima svoje sklonosti vizualnom izričaju spaja s iskustvom proizašlim iz niza godina profesionalnog plesanja.

Maska pod kojom Narcissister nastupa ima različite funkcije: osim što bezizražajnost njenih crta tjera gledatelje da emocije traže u svim drugim elementima spektakla i da sami vide hoće li dani trenutak u nastupu doživiti kao nešto seksi ili smiješno ili uznemirujuće, maska također ženi ispod nje (inače zvanoj Isabelle) omogućuje da se odmakne od svoje svakodnevne persone te tako slobodno istražuje i propituje društvene stereotipe.


Piše: 

A naravno, pošto je ipak riječ o burlesci, ona to radi na više nego zanimljive načine: dosadašnji performansi uključivali su vađenje različitih objekata iz svih tjelesnih otvora (uključujući i, da, vaginu) te ištrcavanje priloga za hot-dog iz lažnih sisa. Da zna napraviti seksi spektakl, potvrdila je s art-filmom “The Self-Gratifier” koji joj je priskrbio nagradu za najbolje korištenje seksualnog pomagala na Good Vibrations Erotic Film Festivalu 2008… No njeni nastupi su uvijek puno više od običnog narajcavanja. Socijalna kritika i smisao za humor ono su što je izdvaja od brojne konkurencije, ali i ono što spektakl Narcissister čini uzdubljivim na toliko mnogo razina!

 
NARCISSISTER (USA)
DJ EngelsstaubDX | DJ Nightmare | DJ Sergej

16.10. AUDIOMETRIC W/ JENNIFER CARDINI

Jennifer Cardini potječe s juga Francuske, odakle je pratila rađanje francuske techno-scene od samih početaka, religiozno putujući desetke kilometara da bi partijala uz zvuke Jeffa Millsa i Laurenta Garniera. Gramofona se po prvi put hvata u Nici 1994, da bi za četiri godine postala rezident u pariškom Rexu. Jedna je od prvih koji su približili novije njemačke zvukove francuskim ušima, od electra krajem devedesetih (kao dio dvojca Pussy Killers) do fluidnijeg techna iz zadnjih godina (prva je žena koja je izdala miks za kultni kelnski Kompakt!).

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.