Skip to main content
  • Sirup
  • 6.10.2010.

Sirup Vas zove na Elevate Tour i Chris Duckenfielda

I ove godine Elevate festival putuje kako bi internacionalnoj publici predstavio austrijske artiste, te program festivala! U Zagrebu će 8.10. nastupii već priznata Clara Moto, te sve probitačniji Simon/off kojeg ste već imali prilike čuti na illectricity festivalu 2009. godine. Uz to imat ćete se priliku poigrati i s bandom video čarobnjaka na njihovim interaktivnim igračkama! Upad 40 kn

Piše: 

Naslovna foto

Sirup

Clara Moto / Simon/off / Tagtool:

Nakon sudjelovanja na Red Bull Music Academy u 2006, te nastupa na Montreux Jazz Festivalu, Clara Moto se iz mlade austrijske techno producentice pretvara u priznato ime sa renomiranog francuskog InFine labela.

Austrijski predstavnik u kategoriji post-dubstep glazbe, Simon/off je nakon nekoliko izdanja na nekoliko internacionalnih labelova nedavno izdao i svoj prvi EP na poznatoj britanskoj Immerse etiketi!

Elevate ekipu će standardno podržati confusion DJ-i, a na galeriji će banda austrijskih street artista crtati koristeci Tagtool, open source tool kojeg su dečki sami izradili na Elevate festivalu 2008.
+
CFSN DJs
video:
YUKON, FNORD & MARV on TAGTOOL (BANDE / AT)

Subota, 9. listopada
Chris Duckenfield, poznatiji i kao polovica sheffieldskog dua Swag, jedan je od najpoznatijih i najproduktivnijih britanskih house producenata i DJ-a te već dva desetljeća spada u sam vrh svjetske DJ scene. Prema izboru internet stranice djhistroy.com, Chris je najbolji britanski DJ svih vremena. + Pytzek. Upad 50 kn

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.