Skip to main content
  • Theo Parrish
  • 13.09.2010.

Sketches: Theo Parrish

Theo Parrish nedavni gost SMS festivala u Zadru predstavlja svoj novi studijski album "Sketches".

Piše: 

Naslovna foto

Theo Parrish

Promotivne kopije ovog izdanja razgrabljene su tijekom DEMF festivala u 3×12" vinyl izdanju. To je bila ograničena serija distribuirana u 150 komada, a cijena po paketu iznosila je 80 €.

Dobre vijesti za one koji nisu bili među 150 sretnika ovog paketa je da svi uratci s vinyla su prebačeni na CD a uz to dolazi i jedan bonus neobjavljeni uradak.

“Ljubav prema glazbi trebala bi biti pokretačka snaga svakog producenta, DJ-a ili glazbenika, osnovni izvor nečijeg rada. S tom ljubavlju, sample-iranje postaje rafinirano kombiniranje, stvaranje zvučnih kolaža, nasuprot neuvjerljivom suhoparnom plagijatiranju. Razumijevajući tu stavku, Dj-iranje dobiva duhovnu ulogu. Par sati glazbene selekcije tako postaje esencijalna povijest, doživljena uz pokret.” Ova osobna filozofija daje oblik i smjer unikatnom pristupu zvuku Theo Parrish-a.

Theova produkcija (Sound Signature), prisutna je na top listama širokog spektra poznatih i underground DJ-a i radijskih selektora, a svojim jedinstvenim i dinamičnim DJ setovima plijeni pažnju diljem svijeta. Kao jedan od najpoštovanijih i najuvaženijih DJ/producenata uopće, često je angažiran i kao predavač ili voditelj glazbenih predavanja i radionica.

Tracklist:
1. Hope In tomorrow feat. Niamh
2. Kites on Pluto
3. Traffic Feat IG Culture – unreleased bonus track
4. Horizon
5. Thumpasaurus
6. Black Mist
7. Wookie Nookie – unreleased bonus track
8. 360@129on696 (full version) feat Dumminie Deporres
9. Untitled Feat Larry Mizell
10. Flip The funk out Feat The Rotating assembly
11. Feel free to be who you need to be – unreleased bonus track

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.