Skip to main content
  • Tiesto
  • 15.08.2010.

Šlag na kraju odlične sezone u Papayi – Tuborg Green Beat

Od 18. do 21. kolovoza Tiësto, Markus Schulz, Norman Doray i Axwell  zavladat će plesnim podijem Papaye, a festival će ove godine posebnim učiniti i Tuborg Party kuća.

Piše: 

Naslovna foto

Tiesto

Prošlogodišnji Tuborg Green Beat okupio je mlade željne odlične zabave iz cijelog svijeta, a festival su krasila najveća imena svjetske glazbene scene. Na Tuborg Green Beatu  prošle  se godine u vrućoj klupskoj atmosferi plesalo  uz Swedish House Mafiju, Erica Prydza, Dirtya Southa, Marka Knighta i Pete Tonga.  Ove se godine ta klupska  groznica  nastavlja, a  plesnim podijem  Papaye  zvaladat će  Tiësto, 18. kolovoza,  Markus Schulz, 19. kolovoza, Norman Doray, 20. kolovoza, i Axwell, 21. kolovoza. Sudeći prema tom line upu, koji obećava putovanje od groovea  DJ-a kojeg je ordenom časti odlikovala nizozemska vlada do jedinstvene kombinacija housea i trancea najperspektivnijeg  DJ-a današnjice, ovogodišnji će Tuborg Green Beat opet obilježiti ljetnu klupsku sezonu na jadranskoj obali.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.