Skip to main content
  • 15.12.2008.

Slam slavi 10 godina klupske večeri Pressure

Beatportal je popričao s dvojcem Slam , techno ikonama Velike Britanije, točnije iz Škotske koji ovih dana slave 10. obljetnicu klupske večeri Pressure. Radi se dakako o jednom od najinteresantnijih klupskih projekata uopće koji je osnovan davne 1998.g. od strane Stuarta McMillana i Orde Meiklea poznatih pod umjetničkim imenom Slam.

Piše: 

Gosti koji su svirali tijekom svih ovih godina su redom elitna techno imena poput Laurent Garniera, Richie Hawtina, Green Velveta ili Jeff Millsa te tvoraca detroit techna Kevin Saundersona, Derrick Maya i Juan Atkinsa kojima je Škotska postala dio ustaljenog godišnjeg programa. Ova klupska večer održava se ispod središnje željezničke pruge grada Glasgowa gdje se nalazi umjetničko-kulturni centar The Arches . Njegova konstrukcija i sam prostor nekoliko u kamenu popločanih prostorija. Osim kluba prostor se može iskoristiti za razne evente poput kazališnih predstava, korporativnih evenata, live koncerata, umjetničkih izložbi.

Za siječanj iduće godine pripremaju spektakularan kako ga oni nazivaju svemirski event na čelu s Robert Hood-om i Stimming-om koji će odraditi live setove.

 
{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.