Skip to main content
  • 14.04.2008.

So Many Times with Gadjo u Zadru (Skipper Pub) i Čitluku (Frotea)

Tvorac legendarnog hita "So Many Times" – Gadjo ovog će vikenda zasvirati u zadarskom Skipperu (18.4.), te čitlučkoj Frotei (19.4.). Producent i DJ iz Hamburga poznat, kako po vlastitoj produkciji tako i kao remixer svih svjetskih veličina – od Bassemant Jaxx-a do Davida Moralesa. 2005. godine, Eric Morillo prepoznaje njegov talent i priključuje ga svojoj […]

Piše: 

Tvorac legendarnog hita "So Many Times"Gadjo ovog će vikenda zasvirati u zadarskom Skipperu (18.4.), te čitlučkoj Frotei (19.4.). Producent i DJ iz Hamburga poznat, kako po vlastitoj produkciji tako i kao remixer svih svjetskih veličina – od Bassemant Jaxx-a do Davida Moralesa. 2005. godine, Eric Morillo prepoznaje njegov talent i priključuje ga svojoj legendarnoj etiketi Subliminal Records, čime ga otkriva i cijeli svijet. Njegov prvi singl za Subliminal "So Many Times", postaje broj jedan u 14 zemalja, a u Americi se zadržava na prvom mjestu puna 4 mjeseca. Šlag na tortu dolazi, 2006. godine kad na "Miami Dance Music Award" natjecanju osvaja "Best House Track Award 2006". Uz vlastitu produkciju Gadjo je izuzetno tražen i kao remixer. Izdvojit ćemo "Do Your Thing" za Bassemant Jaxx s kojim je na U.K. dance chartu proveo punih 10 tjedana na broju 1, te "Better That You Leave" Davida Moralesa kojeg je isti uvrstio i na istoimeni singl. Remixem za "Big World's Me Gusta", postiže veliku popularnost među južnoameričkim fanovima.

Na partyu u zadarskom Skipper Pubu s glavnim gostom svira Dally Gee a vizualizacije pušta VJ Kutya. Ulaz je 60 kn u pretprodaji, 80 kn na dan. Dan kasnije u Frotei (Čitluk), uz Gadja sviraju snage Beton Crewa – Gianni Motta i Romeo. Ulaznica je 8 KM u pretprodaji ili 10 kn na dan.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.