Skip to main content
  • 1.07.2024.

Solomun u Cave Romane: Za mega spektakl ljeta koji je sve bliže prodano 75% ulaznica

Ljubitelji elektroničke glazbe u Hrvatskoj s oduševljenjem su primili vijest da će poznati Solomun nastupiti 10. kolovoza u Cave Romane

Piše: 

Ovaj događaj, koji nosi naziv “BSH Invites Solomun“, privukao je veliku pažnju, a već je prodano 75% ulaznica, što znači oko tri tisuće karata.

Solomun, koji je rođen u Travniku i odrastao u Hamburgu, uvijek naglašava svoju povezanost s Hrvatskom i Balkanom. Izjavio je kako su ljetni praznici u Hrvatskoj i Bosni bili ključni dio njegovog djetinjstva, a danas, unatoč zauzetom rasporedu turneja, uvijek pronađe vremena za posjet regiji.

Kao jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice, Solomun je poznat po rasprodanim nastupima širom svijeta. Njegov jedini nastup u regiji ove godine održat će se u spektakularnom ambijentu Cave Romane u Vinkuranu. Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava www.entrio.hr.

Solomunova glazba odražava njegovu duboku emocionalnu povezanost s korijenima. Često je viđen na nogometnim utakmicama u hrvatskom dresu, a glazbu doživljava kao sredstvo izražavanja brojnih nijansi i emocija života. Njegovi setovi nisu samo zabava, već putovanje kroz emocije koje povezuje izvođača i publiku.

Ovaj događaj predstavlja vrhunac za hrvatski glazbeni brend BSH, koji obilježava deset godina organizacije vrhunskih glazbenih događanja. Solomunov nastup na BSH eventu podiže standard još više. Organizacija ovog ljeta u Vinkuranu ostvarena je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine, čineći ga najvećim glazbenim spektaklom sezone.

paul 1 desktop
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.