Skip to main content
  • 9.02.2011.

Soundwave 2011 pojačao line-up

Nema kraja sreći svim ljubiteljima partijanja u Petrčanima jer je Soundwave festival potvrdio još jedno zanimljivo ime za ovogodišnji događaj.

Piše: 

Naslovna foto

Soundwave Festival 2011


Vijesti iz Petrčana posljednjih dana vrte se po svim svjetskim medijima a u petak ćemo imati novosti i za The Garden.

Soundwave festival u Petrčanima proširio je line-up za ovo ljeto. Tako će se već najavljenim gostima pridružiti i britanski DJ Bonobo koji nastupa sa svojim devetočlanim bendom.
{youtube}EcJfM_dmTcI{/youtube}

Impresivnom line-up-u festivala koji se odvija od 22. do 24. srpnja odavno su se pridružili, hip hop zvijezda Roots Manuva, švedski electro funkeri Little Dragon, te Floating Points, Zero 7, Start Mc Callum i mnogi drugi. Nažalost prema informacijama koje kruže na Facebook stranici festivala upitan je nastup dubstep zvijezde Jamie XX-a iz Velike Britanije.

Čini se kako ugovor nije stigao na vrijeme po želji organizatora a u međuvremenu menadžment izvođača napravio neku drugu rutu za promociju novog albuma. U Soundwaveu se i dalje nadaju da će se naći koji termin za ovog izuzetnog gosta u Hrvatskoj.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.