Skip to main content
  • 18.05.2011.

Spasite zagrebački klub Masters od zatvaranja

Sinoć nam je stigao apel za pomoć, a mi smo se drage volje odazvali jer cijenimo Masters i sve što rade na promociji elektronske glazbe u Hrvata.

"Mnogi od vas već vjerojatno znaju, za one koji ne, priča ide ovako:


U subotu je u Masters uletila inspekcija i zatekla studenta na ulazu koji je rekao da nije trajno zaposlen. Zbog toga su ga globili s 30 000 kn kazne koja se mora platiti do četvrtka ujutro inače pečate i zatvaraju klub. Donji dio je već zapečaćen od danas tako da nije šala!

S obzirom da klub nema toliku količinu novaca u tako kratkom roku organizirana je pomoć za spas od zatvaranja ovog jedinstvenog prostora koji nas je udomio tolike večeri i u kojem smo proživjeli bezbroj neizbrisivih trenutaka.

Sutra ili nikada!

Od 16h do 04 ujutro redat će se mnogi DJ-i koji vole ovaj klub i znaju koliko bi scena izgubila njegovim zatvaranjem.

Upad se neće naplaćivati, djeluje se po principu škrabice, daj koliko možeš ili popij lovu na šanku, svaka kuna je vrijedna! : )

Za sada potvrđeni:

Eddy [Kontrapunkt]
Jogarde [Freilauf]
Nicole [Reform]
D°Gree [Rotations]
Mimi [Ekstrakt]
Brighton [Freefloating]
Mi Theaki [Rotations]

+ lista raste. : )

Raširi ekipi što više možeš, kelji po zidovima, šalji invite, sms-aj, zovi! Samo da nas se skupi što više i da napravimo što bolji tulum, jer u najgorem scenariju (koji se ne smije dogoditi) to nam je zadnji party u Mastersu, ajmo se onda barem provesti kao da sutra ne postoji! : )

Ukoliko ste voljni pomoći da se skupi 30.000 kn, postoji tekući račun na koji svatko može uplatiti koliko mu sredstva dopuštaju. Pritom biste naravno morali sačuvati uplatnice da vam taj novac može biti vraćen!

tekuci racun: Ivanka Cerin 2360000-3214707130

Pozdrav svima i glavu gore!"

pvd desk
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.