Skip to main content
  • 21.08.2008.

Spektakl u Petrčanima – Electric Elephant

Malo ribarsko mjesto u okolici Zadra još će jednom ovog ljeta postati meka za sve one željne dobre klupske glazbe, lude zabave, sunca te blizine mora, i to u trajanju od 22. do 24. kolovoza. Kao nastavak naveliko poznatog i međunarodno popularnog festivala klupske glazbe The Garden u Petrčanima će se održati glazbeni vikend pod nazivom Electric Elephant koji će okupiti vodeća imena klupske i elektronske glazbe okupljena oko nedavno zatvorenog kluba Electric Chair te producentske kuće Electric Elephant.

Piše: 

Piše: www.net.hr

Svoj nastup uživo potvrdili su legende klupske scene: Adem, King Creosote, Quiet Village, Liz Green, Superimposers, John Stammers i Magic Arm.
Uz njih tu su i brojni međunarodno priznati DJ-i među kojima su Unabombers, novi talent Radioslave (Rekids), Benga (Tempa), Roland Appel (Innervisions), Zed Bias&Trusme, legenda s Ibize – Alfredo te rezidenti britanskih top klupskih programa kao što su Lowlife, Horsemeat Disco, Aficionado i Homoelectric.

Uistinu vrhunski promotori i glazbenici iz Velike Britanije i svijeta bit će okupljeni na tri pozornice unutar festivalske arene na poluotoku Pinija: Frence Collective, Red Bricks i The Local.

Od najavljenih glazbenika, najviše pažnje i zanimanja probudili su Liz Green i skupina Unabombers.

Glas Liz Green bezvremenski je, unikatan i siguran. Njen prvi singl French Singer dao je naslutiti kako je riječ o zaista jedinstvenoj pjevačici koja kod publike ostavi snažan dojam iskrenosti i velikog glazbenog umijeća. Tijekom svoje kratke ali impresivne karijere surađivala je sa svojim glazbenim uzorima iz djetinjstva – Chuck Berryijem i Elton Johnom, koje je otprije znala preko ploča svoga oca.

Unabombers je bend koji čine Luke Cowdrey i Justin Crawford. Kao rezidenti i promotori Electric Chaira istovremeno grade i svoju glazbenu reputacija. Bend je nastupao diljem svijeta, a surađivali su s nekim od najboljih DJ-a današnjice kao što su Danny Krivit, FK, DJ Spinna, i drugi. Redoviti su gosti velikih glezbenih festivala Homelands, T-In-The-Park, V i Creamfields.

Uz jedinstvenu lokaciju poluotoka Pinija u Petrčanima, sunce i Jadransko more, intimno i nezaboravno glazbenog iskustvo i ovoga je puta zagarantirano. Kako, kada i gdje će posjetitelji uživati odabiru oni samo, a mogu birati između Balearic programa na plaži, futurističkih ritmova u klubu Barbarellas, te nezaboravnih partija na brodu Argonaut koji će vam otkriti prirodne ljepote jadranske obale uz zvukove svjetskih elektronskih hitova.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.