Skip to main content
  • 9.09.2009.

Splitska Spaladium Arena priprema Novogodišnji party

Za splitsku novu dvoranu Spaladium Arenu dolaze bolji dani. Tako će Splićani nakon više godina stanke u 2010. godinu uploviti s partyem elektronske glazbe gdje bi se u Areni trebalo izmjenjivati nekoliko stranih, vrlo atraktivnih svjetskih DJa.

Piše: 

 

Nakon što je nova uprava preuzela kormilo već je za jesensko-zimsku sezonu najavljeno obilje događaja. Nas je svakako u svemu tome zanimalo kakva će biti ponuda elektronske glazbe.

Dioklecijanova palačaPrema informacija koje stižu na našu adresu sprema se izuzetan događaj elektronske scene. Novogodišnji doček po svemu sudeći realno je rješenje za grad koji je nositelj dalmatinske i HR scene, a njegovi građani konačno zaslužuju da budu barem na jednu noć dio svjetskog clubbinga po uzoru na mnoge svjetske metropole.

Organizaciju potpisuje vanjska produkcija a prema informacijama koje imamo planiraju koristiti najmoderiju opremu i napraviti do sada neviđeni spektakl na ovim prostorima u audio i vizualnom smislu.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.