Skip to main content
  • 10.07.2008.

Sprema se Exit House Fest u Novoj Gradiški

Nakon gotovo 10 godina od posljednjeg ovakvog događaja a po prvi puta do sada novogradiški Strmac ugostiti će poznate hrvatske dj-e. Sve veće populariziranje i prezentiranje klubske scene i elektronske glazbe te svjetski poznatih dj-a u Hrvatskoj, otvorile su mogućnost organizacije ovakvog mega spektakla i u novogradiškom kraju. Idejni pokretač i začetnik projekta "Exit house Fest" je novogradiški cocktail bar EXIT u suradnji sa svojim rezidentom – Dj Sasha-om.

Piše: 

Nakon niza godina uspješnog poslovanja i promicanja izuzetno kvalitetnog imidža i stvaranja klubske scene u Novoj Gradiški predstaviti će u petak 25.07.2008. veliki festival house glazbe na otvorenom. Strmac, poznato izletište novogradiškog kraja udaljeno 10ak kilometara od grada iznimna je lokacija za ovaj spektakl. O ozbiljnosti i kvaliteti projekta govori niz podataka vezanih uz festival pa se najavljuje nastup 6 vrhunskih Hrvatskih dj-a koji će uz publiku rasplesati i atraktivne profesionalne plesačice. Vrhunski razglas i rasvjeta te 2 video zida uljepšati će scenu na najbolji mogući način, a kompletan događaj snimati će se sa dvije kamere.

Ugostiteljska ponuda niti malo neće zaostati za scenom, pa se tako priprema ponuda na 4 velika šanka gdje će se uz standardnu ponudu pića točiti i kokteli. Kako će festival trajati do ranih jutarnjih sati uz piće, biti će postavljen poseban šank sa hranom.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.