Skip to main content
  • 2.02.2011.

Sprema se nikad jače izdanje United Electronic Sounda

Decibel Media ponosno vam predstavlja 19. veljače na ZG velesajmu 15. epizodu United Electronic Sounda u kojoj glavnu ulogu imaju svjetska poznata imena Paul Ritch, Gregor Tresher, te Carlo Lio.

Piše: 

Naslovna foto

Gregor Tresher

 

United Electronc Sound s ovom manifestacijom otvara svoju novu sezonu velikih gostovanja, dobre glazbe i plesa. 15.epizoda United Electronic Sound-a je ujedno i najveći događaj do sada koji će se održat u vlastitoj produkciji. Na samom događaju očekuje vas vrhunski sound system, light & laser show, video projekcije (LED screen), UES special performance i, naravno, uz sve to odlična zabava.

■ Paul Ritch (Live)
Quartz Rec
https://www.paulritch.com/
(Paris, FRA)

■ Gregor Tresher
Break New Soil Recordings
https://www.gregortresher.com/
(Frankfurt, GER)

■ Carlo Lio
Rawthentic | SCI+TEC
https://www.myspace.com/carlolio1
(Toronto, CAN)

■ Petar Dundov
Music man | Tomorrow
https://www.petardundov.com/
(Zagreb, CRO)

■ Zero
Bondage | Atonal
https://www.myspace.com/zeroisnotanumber
(Zagreb, CRO)

■ Pete Dux
UES | Static Noise
https://www.myspace.com/djpetedux
(Zagreb, CRO)

{youtube}P4J1k_FWFC8{/youtube}

Prvi val „early bird“ ulaznica po posebnoj cijeni od samo 60kn/8€ je u prodaji od ponedjeljka 24.01. u sustavu Eventima (Dancing Bear, Generalturist, Dallas, Integral) ili na www.eventim.hr . Od 07.02. cijena ulaznice je 90kn/12€, a na dan događaja cijena će biti 120kn/16€. Pre-party za nadolazeći veliki UES spektakl na Zagrebačkom velesajmu se odvija ovaj vikend u Sirupu gdje cete uz svaku desetu kupljenu ulaznicu dobiti na poklon ulaznicu za 19.02. U Sirupu nastupaju Pete Dux, s_Poiler, Pete van Weed, Matko.

Ulaznice također možete nabavit na sljedećim prodajnim mjestima:
„Code Bar“ – Preradoviceva 2 (Zagreb)
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„OriGIGI Promotion” – Internet Caffe – Skalinska 3 (Zagreb)

kruder web
kruder
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
dh limited
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.