Skip to main content
  • 2.08.2008.

Sprema se Refresh Festival u Crnoj Gori

Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala , održat će se ove godine od 7. do 10. kolovoza u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smještenom u zidinama Starog grada. Tijekom četiri festivalska dana, kao glavne zvijezde festivala u diskoteci „Maximus“ će nastupiti svijetske DJ zvijezde Sandy Rivera, Nic Fanciulli, Hernan Cattaneo, Dave Clarke, […]

Piše: 

Novo, drugo po redu izdanje Refresh festivala , održat će se ove godine od 7. do 10. kolovoza u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smještenom u zidinama Starog grada. Tijekom četiri festivalska dana, kao glavne zvijezde festivala u diskoteci „Maximus“ će nastupiti svijetske DJ zvijezde Sandy Rivera, Nic Fanciulli, Hernan Cattaneo, Dave Clarke, Sharam (Deep Dish) i Sultan, kao i popularni reperi Marčelo, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i Edo Maajka. Iznad diskoteke Maximus, na Terasi Citadella, nastupiće Van Gogh, Massimo Savić, Boban i Marko Marković orkestar i Cubismo. U pretprodaji se mogu kupiti četvorodnevne ulaznice u svim filijalama Prve Banke Crne Gore i to u tri različite verzije: Full za sve tri bine tokom sva četiri dana, po cijeni od 50 eura, DJ+HipHop za DJ i Hip Hop bine za sva četiri dana, po cijeni od 40 eura i Live za Terasu Citadela tokom sva četiri dana po cijena od 22 eura. Jednodnevne ulaznice će moći se kupiti samo na ulazu tijekom trajanja Refresh festivala, kada će jednodnevna Full ulaznica za sve tri bine koštati 15 eura, jednodnevna za DJ i HipHop binu 12 eura, a jedna noć na Terasi Citadella koštat će 8 eura.

Kultni njujorški DJ i producent Sandy Rivera, poznat i pod imenom Kings Of Tomorrow, nastupit će na otvaranju ovogodišnjeg Refresh festivala u četvrtak, 7. kolovoza. Istu večer na DJ bini u „Maximusu“ nastupit će i sve popularniji britanski DJ i producent Nic Fanciulli, poznat i kao Skylark. Dvije DJ zvijezde će više nego dostojno zamijeniti Darrena Emersona, koji je iz obiteljskih razloga morao otkazati sve nastupe u narednom razdoblju.

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.