Skip to main content
  • 1.10.2008.

Sprema se urnebesno putovanje na Sensation White 2009. u Düsseldorf

Sensation White 2009 , veliki novogodišnji doček koji se sprema u njemačkom Düsseldorfu bit će prava fešta elektroničkog zvuka. Ove godine Klubska scena je dobila ekskluzivno zastupstvo za organizaciju putovanja iz Hrvatske, a sve je objavljeno i na službenim stranicama Sensationa što možete vidjeti ovdje . Među glavnim gostima još nema nikakvih potvrda ali očekuju se neki od slijedećih – Tiesto, Carl Cox, David Guetta, Erick Morillo, Paul Van Dyk, Fedde Le Grand. Autobusna karavana kreće 29. prosinca iz Zagreba, i traje do 1. siječnja. Uključuje pre-party u Celju, te putovanje i posjet Sensationu i povratak.

Piše: 

Cijena će biti oko 2100 kn po osobi, a posebne pogodnosti su 5 + 1 paket, na pet ljudi u aranžmanu, 1 besplatan. Više o svemu kroz koji dan.

Gremonaparty.com i Klubskascena.com predstavljaju New Years Extravaganza, paket aranžmane za doček Nove 2009. godine po svjetskim klubovima i festivalima. Pri tome je Gremonaparty.com organizator putovanja i zastupnik za slovensko tržište dok klubskascena.com zastupa i promovira putovanja u Hrvatskoj. Osim Sensation Whitea, u novogodišnjoj ponudi naći će se i Amore Festival u talijanskom Rimu, doček u klubu Pacha (Minhen, Njemačka), Qrimetime (Amsterdam, Nizozemska), te onaj spektakularni Sensation White u dalekoj Australiji.

Dobre vijesti stižu i za ljubitelje najboljeg techno festivala u Europi. Za I Love Techno koji se održava sredinom studenog, bit će organiziran autobus iz Zagreba, uz minimalno 8 putnika.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.