Skip to main content
  • 22.12.2006.

Stacey Pullen na Božićnom partyu u Mastersa

Tradicionalni Božićni party u organizaciji Omegaritma iz godine u godinu donosi nam jedno svježe i zanimljivo gostovanje. Tako će ovogodišnji program u splitskom klubu „Masters“ (ponedjeljak, 25. prosinca) obilježiti gostovanje Stacey Pullena , velikana Detroitske techno i tech-house scene.

Piše: 

Kako bi party uveli na višu avangardnu razinu zvuka koji vrti Stacey Pullen, za warm-up and warm-down bit će zaduženi Pero-Fullhouse i Juri Paik. Ulaznice su u pretprodaji 80 kn a na dan partya 100.

Pod utjecajem Kraftwerk-a, Derrick May-a, Jeff Mills-a, Juan Atkins-a, "chicago house-a" i radijskih ikona Stacey je uplovio u bogate muzičke vode Detroita sredinom osamdesetih kao predvodnik detroit techno scene. Inspiriran mističnim epicentrom techno glazbe, Stacey je kao jedan glazbeni institut karijeru započeo na lokalnim mjestima organizirajući i svirajući na underground party-ima. Njegov prvi album proširio je njegovo već bogato znanje o ovoj glazbi i pomogao mu da inovira svoj glazbeni stil.

Nakon rada na mnogo remixa i gomile izdanja za Virgin, Warner Bros, KMS, Eclipse, Bmg, Buzz, Pias, R & S, Transmat, Stacey je postao jedan od traženijih DJ-a u svijetu, a njegov neobičan stil sviranja pomogao mu je da obiđe sve veće klubove u sjevernoj i južnoj Americi, Europi, Aziji, Novom Zelandu, Australiji i Karibima. S time je pridobio velik broj poklonika. Radio je i na stvaranju avangardne glazbe za Science/Virgin što povećava njegovu inspiraciju. Usporedo s tim radi i za Blackflag Records gdje kombinira glazbu s umjetnosti. Njegov glazbeni stil varira od detroit techhousea do detroit techna.

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.